Sporturi

Managerul de comunicare al Simonei Halep, desființat după atacul la Bianca Andreescu: “Mesajul tău e plin de mitocănie. Orice nimeni se asociază cu succesul altora”

29.10.2019 | 15:53
Managerul de comunicare al Simonei Halep desfiintat dupa atacul la Bianca Andreescu Mesajul tau e plin de mitocanie Orice nimeni se asociaza cu succesul altora
ADVERTISEMENT

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a oferit o reacție controversată după meciul cu Bianca Andreescu, iar criticile fanilor au apărut instant. Postarea lui Hodor de pe Instagram a fost criticată dur de cei care îi urmăresc pagina, omul din staff-ul Simonei fiind pus la zis după ce a acuzat faptul că Bianca a ales să reprezinte Canada.

Cosmin Hodor a fost criticat dur

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a postat un mesaj pe contul de Instagram după victoria obținută de Halep în fața Biancăi Andreescu la Turneul Campioanelor. Hodor a transmis că Simona a arătat că se poate face performanță și în România, aluzie la alegerea făcută de Bianca Andreescă de a reprezenta Canada: “Astăzi, Simona, ne-a arătat odată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanta la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în Romania nu pot face performanță. Bianca este o campioana a Canadei iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campioni pentru România. Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și a juca pentru un alt steag. Dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag, nu vom aveam o Românie mai bună!“.

ADVERTISEMENT

Răspunsurile au apărut istant, pagina de Instagram al lui Hodor fiind plină de critici:

  • “Trăiești într-o bulă”
  • “Câţi copii talentaţi sunt in România şi nu-şi permit să facă nici un sport,cu atât mai mult tenis. Simona să le mulţumească părinţilor pentru sacrificiile făcute, nu româniei. România nu a facut nimic pt Simona. Te ai trezit tu mare patriot,ce să ţi spun. O iubim toţi pe Simona…dar nu România a făcut-o mare. Simona face România mare…”
  • “Mesajul tău e plin de mitocănie grea”
  • “Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalți e trist. La fel și când ești prost”
  • “Jenant post. Când țara ta nu te ajută cu nimic, ba din contră iți pune bețe-n roate, atunci reprezinți o altă țară care te ajută să fii cea mai bună versiune a ta”
  • “Exact tipul acesta de gândire aduce neajunsuri României. Orice “nimeni” încearcă să se asocieze cu succesul celor care se spetesc sa ajungă undeva. Naţionalism stupid. Ce-ai fi făcut acum dacă ai tăi ar fi ales sa părăsească România pentru Canada acum 30 de ani?”

Simona Halep, victorie după un meci dramatic

Mesajul lui Cosmin Hodor a venit după victoria obținută de Simona Halep în fața Biancăi Andreescu. După ce a pierdut primul set și a avut de apărat o minge de meci a canadiencei în actul secund, Simona Halep a câștigat tiebreak-ul și a trimis meciul în decisiv.

ADVERTISEMENT

În setul trei, Simona a părut cea în controlul jocului și s-a impus cu 6-3. Datorită victoriei, Halep va întâlni cealaltă câștigătoare din primul meci al fazei grupelor, Elina Svitolina, care a trecut în două seturi de Karolina Pliskova.