Sporturi

Managerul de comunicare al Simonei Halep se justifică. “Nu e o părere exagerată!” CTP îl contrazice. “E o aberație!”

29.10.2019 | 17:05
Managerul de comunicare al Simonei Halep se justifica Nu e o parere exagerata CTP il contrazice E o aberatie
ADVERTISEMENT

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, se justifică după ce a avut o reacție dură la adresa Biancăi Andreescu, jucătoarea de tenis din Canada de origine română care a fost învinsă de Simo în primul meci jucat în grupa violet la Turneul Campioanelor, scor 3-6, 7-6, 6-3. 

Managerul de comunicare al Simonei Halep se justifică după ce a atacat-o pe Bianca Andreescu

Acesta postase un mesaj pe pagina sa de Instagram în care a cerut ca Simona Halep să fie susținută în continuare de fanii din România și le-a transmis urmăritorilor săi că Bianca Andreescu este o campioană a Canadei. Mai mult, Hodor le-a cerut românilor să le mulțumească părinților Simonei pentru că au ales să rămână în România.

ADVERTISEMENT

“Nu e o părere exagerată, e părerea mea. Nu îi aparţine Simonei Halep, ci mie personal. Şi dacă juca Bianca împotriva oricărei sportive din România, la fel spuneam. Îmi menţin afirmaţiile”, a spus Cosmin Hodor la Digi 24.

CTP a răbufnit la adresa lui Cosmin Hodor

Reacția lui CTP (Cristian Tudor Popescu) nu s-a lăsat așteptată. Acesta l-a desființat pe Cosmin Hodor pentru modul în care a criticat-o pe Bianca Andreescu  și susține că nu înțelege de ce a avut această reacție la adresa sportivei din Canada. Dl Hodor este un tânăr pe care îl credeam mai serios, nu înțeleg de ce a deschis gura în momentul de față”, a spus Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT

Hai s-o luăm pe rând. Dl Gheorghe Hagi, care vrea să facă atât de multe pentru România aici, în România – și face – nu a votat la alegerile europarlamentare. A spus că nici nu știe că au loc. Poate că ar fi bine să înceapă prin a merge la vot și după aceea să vorbească despre alte lucruri interne ale României. Ce spune dl Hodor e o aberație. Părinții Biancăi Andreescu au libertate să hotărască unde vor să-și crească fiica și pentru cine să joace tenis. Bianca acum e majoră, hotărăște singură ce țară vrea să reprezinte.

Atitudinea d-lui Hodor e de tipul Dăncilă-Dragnea: să rămână aici, în țară. Ca să facă ce, aici în țară? Păi spun eu: nimic. Un jucător de tenis care rămâne în România nu face nimic. Cei care au realizat ceva – Andrei Pavel, Horia Tecău, Simona Halep – au făcut lucrurile astea pe niște căi paralele cu România, că nu i-a lansat pe ei federația lui Cosac și acum a lui Țiriac, cu nenumărate procese, cu toți care se dau în judecată unii pe alții și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Ce să facă în România, unde gimnastica feminină românească, care a dominat mapamondul decenii, acum nu e în stare a doua oară să se califice la Olimpiadă? Unde îi cheamă, la ce condiții de voință politică în materie de sport cheamă dl Hodor sportivi români aflați afară să se întoarcă în România? Este o zicere de-a dreptul politicianistă, aproape aș zice de campanie, a d-lui Hodor. Dacă tăcea, filosof rămânea”, a spus CTP pentru sursa citată mai sus.