Fotbal intern

Managerul lui Dinamo lămurește misterul controlului anti-doping cu FCSB: “Nu au fost testați. N-am cerut asta”. Exclusiv

09.02.2021 | 16:46
Managerul lui Dinamo lamureste misterul controlului antidoping cu FCSB Nu au fost testati Nam cerut asta Exclusiv
ADVERTISEMENT

Se apropie un nou derby între Dinamo și FCSB, de această dată în Cupa României. În urmă cu o săptămână a apărut informația că Dinamo a cerut un control anti-doping împotriva rivalilor înainte de meci, însă managerul Marius Nicolae a lămurit pentru FANATIK această situație. 

Misterul controlului anti-doping a fost lămurit: “N-a existat nicio cerere pentru așa ceva din partea lui Dinamo”

Managerul sportiv al “câinilor” s-a declarat mirat de faptul că au apărut în spațiul public informații că Dinamo a făcut o solicitare oficială pentru testarea anti-doping a celor de la FCSB, în condițiile în care clubul nu a avut nicio cerere în acest sens:

ADVERTISEMENT

“Cei de la FCSB nu au fost testați. Nu cunosc așa ceva și din partea clubului Dinamo nu a existat nicio cerere pentru o testare anti-doping. Am văzut că s-a vehiculat în presă faptul că Dinamo cere un control doping, însă nu s-a pus problema de așa ceva.

Eu, ca oficial al lui Dinamo, vă spun că n-a existat nicio cerere pentru așa ceva și nici pentru Cupa României nu există o astfel de solicitare”, a spus Mario Nicolae pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Ne dorim revanșa. Pe lângă derby este vorba de Cupa României, un obiectiv important pentru noi”

Managerul celor de la Dinamo speră ca echipa să își ia revanșa după înfrângerea din campionat și să se impună în optimile Cupei României, în condițiile în care această competiție reprezintă un obiectiv important pentru club în acest sezon:

“Sigur că ne dorim revanșa. Pe lângă faptul că e derby și evoluăm împotriva rivalei noastre, este vorba de Cupa României, un obiectiv foarte important pentru noi, pe care Dinamo nu l-a mai câștigat de mulți ani. 

ADVERTISEMENT

Și dacă vom câștiga acest meci, vom fi încă departe de obiectiv oricum. Nu ești încă în semifinale sau finală. Dar ar fi un pas foarte foarte important și ne dorim să învingem și să le facem o mare bucurie suporterilor”, a spus Nicolae pentru FANATIK.

Marius Nicolae, manager sportiv Dinamo
Marius Nicolae, manager sportiv Dinamo

PCH i-a ironizat pe rivali pe seama controlului doping: “Când au fost controlaţi au dispărut de la antrenament toţi titularii”

Cu o zi înaintea meciului disputat în campionat a circulat o informație în spațiul public conform căreia Dinamo a cerut control anti-doping pentru rivalii de la FCSB. Cei din “Peluza Cătălin Hîldan” i-au ironizat pe rivali într-un comunicat și au publicat o postare în care au vorbit despre motivele pentru care cei de la FCSB ar trebui testați:

ADVERTISEMENT

“6 MOTIVE PENTRU CONTROL ANTI-DOPING LA FCSB:

1. Pentru că sunt cunoscuți pentru practici necurate de ani de zile;

2. Pentru că atunci când au mai fost controlați au dispărut de la antrenament toți titularii;

3. Pentru că au o clinică medicală de casă unde testele covid sunt măsluite;

4. Pentru că au patentat punguțele cu lichid galben;

5. Pentru că și-au băgat gaze în anus și au făcut investiții în aparatură de ozonoterapie (insuflații rectale);

6. Pentru că mai mulți antrenori care i-au avut adversari pe cei de la fcsb au declarat că ceva nu e în regulă cu forma fizică a fcsb-iștilor pe final de meci;

Să nu uităm celebrul caz Adi Neaga! Prins dopat si spălat de influența călugărului din Pipera”, se arată în comunicatul celor de la PCH săptămâna trecută.

Episodul 2 din 2021 al derby-ului Dinamo – FCSB va avea loc miercuri, de la ora 20:30, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Optimile de finală din Cupa României se joacă într-o singură manșă.

  • 4 victorii la rând are FCSB în derby
  • 11 este locul ocupat de Dinamo în clasament

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT