Cele mai citite

Managerul lui Schumacher contrazice prognozele pesimiste ale doctorilor

Managerul lui Schumacher a răspuns predicţiilor conform cărora „veşti foarte proaste” legate de sănătatea legendarului pilot sunt gata să apară. Fostul doctor din Formula 1 Gary Hartstein...
27.03.2014 | 16:47
Managerul lui Schumacher contrazice prognozele pesimiste ale doctorilor
ADVERTISEMENT

Managerul lui Schumacher a răspuns predicţiilor conform cărora „veşti foarte proaste” legate de sănătatea legendarului pilot sunt gata să apară. Fostul doctor din Formula 1 Gary Hartstein a declarat că, la peste 12 săptămîni de comă, este „din ce în ce mai puţin probabil” ca Schumacher să îşi revină.

Doctorul crede că „veşti foarte proaste” legate de progresul fostului pilot de la Ferrari şi de la Mercedes sunt pe cale să apară, din cauza „prognozei foarte sumbre”. Hartstein a adus critici destul de dure şi la adresa tratamentului primit de Schumacher imediat după accidentul de schi din Alpi şi a prezis că doctorii de la spitalul din Grenoble îl vor muta pe pilotul în vîrstă de 45 de ani din patul său dacă pacienţi cu şanse mai bune de a-şi reveni vor avea nevoie de el.

ADVERTISEMENT

După comentariile lui Hartstein, managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, a declarat: „Ce am spus în ultima declaraţie rămîne valabil. Suntem în continuare încrezători că Michael va trage tare şi se va trezi şi luptăm pentru asta alături de o echipă de medici în care avem toată încrederea,” a declarat ea pentru ziarul „Bild”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri