News

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, schimbat din funcţie. Reacție vehementă a lui Sorin Grindeanu

18.05.2020 | 18:48
Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara schimbat din functie Reactie vehementa a lui Sorin Grindeanu
ADVERTISEMENT

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, Voichiţa Lăzureanu, a fost schimbat din funcţie de Ministerul Sănătății.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, schimbat din funcţie

Conform news.ro, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a decis să o schimbe din funcție pe Voichița Lăzureanu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, și trecerea ei ca director medical.

ADVERTISEMENT

Mandatul acesteia se încheia zilele acestea, un concurs pentru acest post urma să fie organizat de Primăria Timişoarei, în subordinea căreia se află unitatea medicală, însă concursul a fost suspendat pe perioada pandemiei de coronavirus.

Până la organizarea unui concurs pentru acest post, managerul Voichiţa Lăzureanu va ocupa funcţia de director medical, iar directorul medical, Cristian Oancea, devine manager.

ADVERTISEMENT

”Motivul schimbării medicului Voichiţa Lăzureanu este lipsa carnetului de partid”

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Sorin Grindeanu, fost preşedinte al CJ Timiş, a criticat vehement această schimbare.

”În plin război cu COVID-19, un ministru duce lupte politice în loc să se ocupe de sănătatea românilor şi spun asta pentru că singurul motiv care a dus la schimbarea medicului Voichiţa Lăzureanu este lipsa carnetului de partid”, a scris Grindeanu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Voichița Lăzureanu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, a fost schimbată din funcție astăzi printr-un…

Posted by Sorin Grindeanu on Monday, 18 May 2020

Fostul premier afirmă că Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara a avut cel mai mare număr de vindecaţi și că echipa condusă de Voichiţa Lăzureanu a reuşit performanţe deosebite.

”Într-o ţară condusă de oameni responsabili un astfel de manager ar fi fost tratat cu respect. În România molimei galbene, măsura competenţei o reprezintă carnetul galben de partid”, a mai notat Grindeanu.

ADVERTISEMENT

La Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara mai sunt internaţi, luni, 39 de pacienţi cu coronavirus, iar cinci dintre aceştia se află pe Secţia de Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT