News

“Mâncătorul de femei”, arestat preventiv. Este suspect că ar fi ucis patru femei

05.12.2020 | 10:13
Mancatorul de femei arestat preventiv Este suspect ca ar fi ucis patru femei
ADVERTISEMENT

Vasile Lavric, în vârstă de 62 de ani, a fost reținut de polițiști în Rădăuți și adus la București pentru audieri. Bărbatul, supranumit “mâncătorul de femei”, este suspectat de patru omoruri.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Ancheta care îl vizează durează de două decenii, însă până acum anchetatorii nu au avut suficiente probe.

ADVERTISEMENT

Vasile Lavric ar fi ucis două dintre femeile cu care a trăit și pe surorile uneia dintre ele. Cadavrele acestora nu au fost găsite.

Ultima concubină este și ea dată dispărută. Femeia credea în nevinovăția lui Lavric

Polițiștii anchetează dispariția a patru. Două i-au fost partenere de viață lui Lavric, iar alte două sunt surorile primei concubine. Vasile Lavric neagă faptele și se declară incapabil de a face rău unei femei.

ADVERTISEMENT

Ultima concubină, care i-a dăruit doi copii, dispărută și ea în prezent, l-a susținut în trecut, declarând că bărbatul este nevinovat. „Aceste persoane (cu referire la surorile dispărute n.r.) trăiesc în străinătate şi-şi bat joc de noi. Am ajuns să li se facă oamenilor milă de noi şi să ne ajute cu ce pot. Oamenii din Rădăuţi ştiu că este o înscenare”, declara femeia în urmă cu 6 ani, citată de Antena 3.

Într-o anchetă din 2014, Vasile Lavric a fost suspectat că şi-a ucis fosta soţie şi pe două surori ale acesteia. Dosarul privea dispariția a trei femei în perioada 1995 și 2005.

ADVERTISEMENT

Abia după 20 de ani a ajuns bărbatul la audieri, pentru că anchetatorii au descoperit în curtea unde locuia împreună cu părinții mai multe oseminte umane despre care credeau că aparțin celor trei surori dispărute.

Vasile Lavric a primit doar o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor asupra primei concubine, după ce judecătorii au considerat că el nu este un pericol public.

ADVERTISEMENT

La cinci ani după tentativa de omor, femeia a fost dată dispărută. Investigatorii au formulat acuzații de omor asupra femeii, dar şi a celor două surori ale acesteia, precum și pentru ascunderea cadavrelor. Dosarele au fost închise din lipsă de probe.

Acum anchetatorii au de rezolvat patru dispariții, presupuse omoruri, după ce și ultima concubină a bărbatului este de negăsit.

ADVERTISEMENT