Fotbal international

Manchester City, a doua înfrângere consecutivă în Premier League! Din 2016 nu se mai întâmplase aşa ceva

26.12.2018 | 19:46
Manchester City a doua infrangere consecutiva in Premier League Din 2016 nu se mai intamplase asa ceva

Manchester City a ajuns la a doua înfrângere consecutivă în Premier League. Campioana Angliei a fost învinsă de Leicester City, scor 1-2, la patru zile distanţă de când Crystal Palace obţinea victoria în faţa “cetăţenilor” pe “Etihad”, scor 3-1. Formaţia antrenată de Pep Guardiola egalează cu această ocazie un record negativ care data din decembrie 2016.

În urmă cu doi ani, Manchester City era învinsă de Chelsea, scor 1-3, şi de Leicester City, scor 2-4. La finalul sezonului 2016-17, “cetăţenii” ocupau locul trei, la 15 puncte în spatele lui Chelsea, echipă care a câştigat campionatul. De menţionat că era prima stagiune în care Pep Guardiola stătea pe banca tehnică a actualei campioane a Angliei, iar formaţia de pe “Etihad Stadium” a avut evoluţii modeste în Premier League, deseori criticate de fanii echipei.

Manchester City, a doua înfrângere consecutivă în Premier League. Liverpool s-a distanţat în clasament

Manchester City a ajuns la a doua înfrângere consecutivă în Premier League şi a pierdut contactul cu Liverpool, liderul din prima ligă a Angliei. “Cormoranii” au învins-o pe Newcastle United, scor 4-0, în etapa a 19-a, iar echipa antrenată de Jurgen Klopp s-a distanţat la şapte puncte. În plus, Manchester City a pierdut şi poziţia a doua din clasament după ce Tottenham Hotspur a câştigat meciul cu Bournemouth, scor 5-0.

Manchester City, a doua înfrângere consecutivă în Premier League. "Cetăţenii" au pierdut cu Leicester City, scor 1-2.
Manchester City, a doua înfrângere consecutivă în Premier League. “Cetăţenii” au pierdut cu Leicester City, scor 1-2.

Înfrângerea cu Leicester City este a treia în actualul sezon din Premier League pentru Manchester City, cu una mai mult decât în stagiunea trecută. În etapa a 21-a, pe 3 ianuarie, de la ora 22:00, formaţia antrenată de Pep Guardiola o va întâlni pe Liverpool, într-un meci capital pentru lupta la titlu în Anglia, în condiţiile în care “cormoranii” nu au cunoscut înfrângerea în actualul sezon. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.