Manchester City domină Anglia! Are trei nominalizaţi la titlul de jucătorul sezonului

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/04/2018, 18:02
Manchester City domină Anglia! Are trei nominalizaţi la titlul de jucătorul sezonului

La categoria cel mai bun jucător din Anglia în acest sezon, Manchester City are trei fotbalişti nominalizaţi: Kevin De Bruyne, David Silva şi Leroy Sane. Aceştia se vor bate pentru trofeu cu David De Gea (Manchester United), Harry Kane (Tottenham Hotspur) şi Mohamed Salah (FC Liverpool).

Marea surpriză vine la categoria cel mai bun tânăr al sezonului, unde a fost nominalizat un jucător din Championship. Jucător de bandă stângă la Fulham, Ryan Sessegnon este unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti din Anglia.

Manchester City domină şi nominalizăriule la cel mai bun tânăr

Şi la această categorie, Manchester City are trei fotbalişti nominalizaţi: Ederson Moraes, Leroy Sane şi Raheem Sterling. Ceilalţi doi jucători care se bat pentru trofeul de cel mai bun tânăr sunt Marcus Rashford (Manchester United) şi Harry Kane (Tottenham Hotspur).

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×