Premier League

Manchester City – Arsenal 3-1 în Premier League. Aguero, show pentru “cetăţeni”

03.02.2019 | 19:52
Manchester City  Arsenal 31 in Premier League Aguero show pentru cetateni

Manchester City – Arsenal 3-1 s-a jucat în etapa a 25-a din Premier League. Sergio Aguero a fost omul meciului pentru formaţia antrenată de Pep Guardiola. “Cetăţenii” s-au apropiat la două puncte de Liverpool, care va juca luni cu West Ham United. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 62. GOOOOOOL Manchester City! Sergio Aguero a reuşit tripla.

Min. 44. GOOOOOL Manchester City! Sergio Aguero a împins balonul în poartă din doi metri.

Min. 11. GOOOOOL Arsenal! Laurent Koscielny a egalat pentru “tunari”.

Min. 1. GOOOOOL Manchester City! Sergio Aguero a deschis scorul după o lovitură de cap.

UPDATE, ora 18:30 / A început meciul.


În ierarhia Premier League lider este FC Liverpool, cu 51 de puncte, patru mai mult peste Tottenham, dar cu un meci mai puțin, iar Manchester City are cinci mai puțin și are nevoie de victorie ca aerul în fața tunarilor, pentru  a nu pierde contactul în lupta pentru titlu. Dar și Arsenal are obiectivul său, locul 4, de care o separă trei puncte în urma lui Chelsea.

Manchester City – Arsenal Live Stream Online pe Telekom Sport 2

Partida Manchester City – Arsenal are loc duminică, 3 februarie, de la ora 18:30, pe stadionul Ettihad, în cadrul etapei cu numărul 25 din Premier League. Iubitorii fotbalului englez și nu numai ei vor putea vedea meciul pe micul ecran în România în exclusivitate pe Telekom Sport. Puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări desfășurarea jocului în format LIVE VIDEO. 

Manchester City - Arsenal. O confruntare între doi antrenori spanioli
Manchester City – Arsenal. O confruntare între doi antrenori spanioli

Problema pentru Pep Guardiola pentru acest meci este postul de portar. Titularul Ederson va primi doar în ziua meciului verdictul din partea medicilor, dacă poate să joace sau nu, iar rezerva sa, chilianul Claudio Bravo e definitiv out cu o accidentare de mai lungă durată. Nici belgianul Vincent Kompany nu este sută la sută apt, dar se fac eforturi pentru a fi recuperat.

Premier League e LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Arsenal are out doi oameni foarte importanți din sistemul defensiv, spaniolul Bellerin și grecul Sokratis și de la mijloc armeanul Mkhtarian are șanse reduse să se afle pe teren. Ultimul succes al tunarilor pe Ettihad a fost un 2-0 în 2015. La casele de pariuri cota la victorie pentru City este incredibil de mică, ținând cont că se întâlnesc două nume mari, doar 1,30, iar Arsenal are 9,00. Egalul are și el o valoare ridicată, 5,40.