Fotbal international

VIDEO. Manchester City – Arsenal. Guardiola, lecţie de fotbal pentru Wenger!

UPDATE: Josep Guardiola i-a predat o lecţie de fotbal lui Arsene Wenger în partida Manchester City - Arsenal Londra, scor 3-1 - vezi golurile aici. ”Cetăţenii” îşi continuă seria de...
06.11.2017 | 00:01
VIDEO Manchester City  Arsenal Guardiola lectie de fotbal pentru Wenger
ADVERTISEMENT

UPDATE: Josep Guardiola i-a predat o lecţie de fotbal lui Arsene Wenger în partida Manchester City – Arsenal Londra, scor 3-1 – vezi golurile aici. ”Cetăţenii” îşi continuă seria de invincibilitate din acest sezon, ajungând la 10 victorii şi o remiză în 11 etape din Premier League. City are în acest moment opt puncte avans faţă de Manchester United şi Tottenham Hotspur.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Manchester City – Arsenal LIVE STREAM Premier League. Vezi meciul ONLINE. City este lider în Premier League, fără a fi cunoscut înfrângerea în nici o competiţie în acest sezon. În Premier League echipa lui Pep Guardiola are un parcurs aproape de perfecţiune. Din 10 meciuri a făcut un singur egal, golaveraj 35-6. Arsenal ocupă locul 5, cu 19 puncte, nouă mai puţin decât rivala pe care o va întâni pe Ettihad Stadium, dar are patru succese în ultimele cinci partide, o singură sincopă, la Watford.

Manchester City – Arsenal LIVE STREAM Premier League. Vezi meciul ONLINE. Echipa lui Pep Guardiola se află efectiv în cel mai bun moment de la sosirea în vara trecută a tehnicianului catalan. A demonstrat-o şi în ultimul meci, în Champions League, la Napoli, unde a marcat patru goluri şi a arătat un fotbal de mare clasă. În schimb, tunarii s-au mulţumit cu un egal alb la Londra cu Crvena Zvezda, suficient pentru a se califica în primăvara Europa League. Până şi acest lucru, unde joacă o echipă şi unde cealaltă arată că la acest moment decalajul de valoare e în favoarea lui City.

ADVERTISEMENT

Manchester City – Arsenal LIVE STREAM Premier League Vezi meciul ONLINE. Tradiţia ar fi singurul adversar pentru City. Arsenal a obţinut multe puncte la Manchester, dar în 2013 a pierdut la scor de tenis, 6-3. Anul trecut cetăţenii s-au impus cu 2-1. În general, Arsenal a avut constanţă în a înscrie la Manchester, iar meciurile dintre aceste două echipe au mers de regulă undeva în limita a două-trei goluri, cu excepţia celui amintit din 2013.

Manchester City – Arsenal LIVE STREAM Premier League Vezi meciul ONLINE. Pep Guardiola mai are şi alte motive să fie foarte atent la confruntarea cu Arsene Wenger. Aceasta pentru că francezul este singurul antrenor care a reuşit să îl bată pe Guardiola când acesta a pregătit pe Barcelona, Bayern şi Manchester City. E, cu alte cuvinte, un fel de naş pentru Pep, dar acum echipa catalanului pare a fi foarte greu de oprit la acest moment.

ADVERTISEMENT