Manchester City, campioană în Premier League! Pep, al 24-lea trofeu

VIDEO
Tibi Demeter   
in Stiri sportive
15/04/2018, 20:21
Manchester City, campioană în Premier League! Pep, al 24-lea trofeu

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Formaţia antrenată de Pep Guardiola a câştigat matematic titlul în campionatul englez, după ce Manchester United a pierdut cu 1-0, pe teren propriu, în faţa celor de la WBA, iar distanţa dintre cele două rivale este de 16 puncte cu doar cinci etape până la final.

Mancheste City a avut un sezon excepţional în Premier League şi a marcat de 93 de ori în 33 de etape, fiind învinsă în doar două partide pe durata întregului sezon competiţional. Pep Guardiola a reuşit astfel să câştige pentru prima dată titlul în Anglia, la finalul unei stagiuni pe care a dominat-o de la un capăt la altul.

Guardiola, trofeul cu numărul 24

Tehnicianul spaniol a ajuns la al 24-lea trofeu câştigat în cariera de antrenor, după cele obţinute cu Bayern Munchen şi Barcelona. Antrenorul de doar 47 de ani se poate lăuda în acest moment cu cel puţin un titlul câştigat în Premier League, Bundesliga şi La Liga.

Manchester City a obţinut al şaptelea trofeu după venirea şeicului Mansour, fiind pentru a 3-a oară în ultimii şapt ani campioana Angliei. Trupa de pe Etihad şi-a mai trecut în cont din 2008 încoace o Cupă a Angliei, Două Cupe ale Ligii şi un trofeu FA Community Shield .

Închide ×