Fotbal international

Lovitura lui Guardiola. Pregăteşte 350 de milioane pentru două bombe de transfer

Pep Guardiola vrea să facă din Manchester City cea mai bună echipă din lume. Pregăteşte două transferuri de marcă, pentru care oferă o adevarată avere.
17.03.2018 | 18:52
Lovitura lui Guardiola Pregateste 350 de milioane pentru doua bombe de transfer

Pep Guardiola are ambiţii uriaşe cu Manchester City. Deşi are titlul ca şi asigurat în Premier League şi joacă în sferturile Champions League un derby al Angliei cu Liverpool, fiind mare favorită, iar recent a cucerit Cupa Ligii, ambiţiosul tehnician catalan vrea să facă din cetăţeni cel mai puternic club din lume pentru viitorul sezon, care să nu mai aibă rival, în special în Europa.

Şi cum se poate ajunge la o asemenea invincibila armada dacă nu prin noi investiţii de proporţii. În actualul sezon Guardiola a fost preocupat să îşi pună la punct defensiva, plătind sume uriaşe pentru jucători pe acest post (majoritatea au costat peste 50 de milioane euro) şi doar mijlocaşul lui Monaco, Bernardo Silva, a fost adus cu scop ofensiv.

Manchester City a investit în acest sezon în apărare

Pentru viitorul sezon, al treilea cu Guardiola pe bancă (de obicei, aceasta este perioada maximă petrecută de Pep la un club, excepţie Barcelona), banii for fi investiţi în scopul întăririi compartimentului ofensiv. Un mijlocaş de creaţie şi un vârf pur sânge sunt cele două obiective ale lui City.

Este vorba de cel mai în formă atacant din Premier League, Harry Kane, care ar fi fost sfătuit de oamenii lui Guardiola să nu plece în Primera, pentru că Premier League i se potriveşte ca o mănuşă. Pentru Kane City oferă 225 de milioane euro. Al doilea dorit este mijlocaşul lui Real Madrid, Isco, omul scandalurilor din vestiar şi pentru care se oferă 125 de milioane euro.