Premier League

Manchester City e gata să facă transferul secolului! Presa engleză anunță că plătește oricât pentru Messi

16.08.2020 | 12:36
Manchester City e gata sa faca transferul secolului Presa engleza anunta ca plateste oricat pentru Messi
ADVERTISEMENT

Leo Messi şi Pep Guardiola au lucrat excelent împreună cât timp au fost împreună la Barcelona. Cu tripleta Messi-Xavi-Iniesta Guardiola a reuşit să câştige singurele sale două trofee în Champions League. După care, drumurile s-au despărţit, jucătorul rămânând legat de Nou Camp, în timp ce antrenorul a mers trei ani la Bayern Munchen, iar de alţi patru se află la Manchester City, fără a mai fi ajuns măcar în semifinale de Champions League.

Guardiola nu şi-a ascuns niciodată imensa admiraţie pentru vedeta Barcelonei, despre care a spus că este indiscutabil cel mai bun jucător din lume şi că şi-ar dori să îl aibă din nou sub comandă.

ADVERTISEMENT

Numai că Pep nu doreşte revenirea în Catalonia natală decât pentru a merge acasă, iar Messi este simbolul blaugrana, de neclintit de pe soclul său.

Dezastrul cu Bayern va provoca multe căderi

Acum la Barcelona este un adevărat uragan după cea mai mare ruşine din istoria europeană a clubului, eşecul cu 8-2 suferit în sferturile de finală ale Champions League în faţa lui Bayern Munchen. Nu-i vorbă, nici lui Guardiola nu i-a mers mai bine, pierzând cu City tot în sferturi, cu 3-1, în faţa lui Lyon.

ADVERTISEMENT

Este clar că pe Nou Camp multe capete vor cădea, primul fiind deja dat jos, cel al antrenorului Quique Setien, dar este doar începutul şi sigur schimbările se vor resfrânge şi asupra lotului. Vor pleca mulţi jucători şi lista se poate completa din mers.

Şi despre Inter sunt multe zvonuri

În aceste condiţii Messi se simte teribil de frustrat şi analizează serios dacă nu cumva a sosit momentul să spună hasta la vista Barcelonei şi să meargă în altă parte. Mai ales că are în contract o clauză prin care poate pleca oricând.

ADVERTISEMENT

Multă lume şi l-ar dori pe Leo Messi şi în Italia încă se vorbeşte despre faptul că atât jucătorul cât şi tatăl său, care e agentul lui, şi-ar fi cumpărat deja case la Milano, ceea ce ar lega totul de un transfer la Inter. Însă presa engleză susţine că Manchester City va face totul pentru a-l convinge pe Il Pulce să revină suv comanda lui Guardiola.

Messi costă 112 milioane euro

Având 33 de ani preţul lui Messi este de 112 milioane euro, însă şeicii de la City sunt dispuşi să dea mult mai mult pentru a da marea lovitură de mercato. Au mai fost odată aproape de a reuşi, în urmă cu trei ani, dar jucătorul s-a răzgândit în ultima clipă şi a preferat să rămână la Barca.

ADVERTISEMENT

Acum însă datele problemei sunt mult schimbate şi mutarea chiar s-ar putea face. Messi e scârbit în primul rând de caracterul mefistofelic al preşedintelui catalan Josep Bartomeu, care a angajat o firmă să fabrice mesaje critice la adresa jucătorilor şi dacă Bartomeu va fi reales cu siguranţă argentinianul va prefera să meargă în altă parte.

ADVERTISEMENT