Video. City pierde 2 puncte la Burnley! Sterling, ratarea sezonului. Alexis Sanchez, primul gol la United

Marian Popovici   
in Fotbal international
03/02/2018, 16:43
Video. City pierde 2 puncte la Burnley! Sterling, ratarea sezonului. Alexis Sanchez, primul gol la United

UPDATE, ora 19:00. Manchester United a câştigat cu 2-0 meciul împotriva lui Huddersfield. Lukaku şi Alexis Sanchez au marcat golurile “diavolilor”, chilianul fiind la prima reuşită de la transferul de la Arsenal. Vezi rezultatele etapei în widgetul de mai jos. 

VEZI VIDEO:

 


Manchester City avea şansa să se desprindă la 18 puncte de rivala United, însă a remizat la Burnley, la capătul unui meci dominat autoritar de echipa lui Guardiola.

Danilo a deschis scorul în minutul 22 cu un eurogol, iar apoi aproape tot meciul s-a desfăşurat în jumătatea lui Burnley. Sterling a furnizat şi ratarea campionatului trimiţând pe lângă poartă din 2 metri. 

Sterling a bifat ratarea sezonului

Ocaziile s-au răzbunat şi Gudmundsson a marcat în poarta lui Ederson în minutul 82. Burnley rămâne pe locul 7 în Premier League deşi nu a mai câştigat din decembrie. 

Meciul cu numărul 10.000 în Premier League se va juca de la 17:00. De la acea oră se vor disputa 5 partide, cea mai interesantă fiind cea dintre Manchester United şi Huddersfield. 

VEZI VIDEO:

 

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.