Doliu la Manchester City! Un fost portar al “cetăţenilor” a murit în somn

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
14/03/2018, 14:14
Doliu la Manchester City! Un fost portar al “cetăţenilor” a murit în somn

Miercuri dimineaţa, site-ul oficial al lui Manchester City a anunţat, printr-un comunicat de presă, decesul lui Ken Mulhearn. “Cu tristeţe am aflat vestea trecerii în nefiinţă a lui Ken Mulhearn, fotbalist care a jucat un rol important la câştigarea campionatului în 1968″, au anunţat “cetăţenii”.

Până de curând, Ken Mulhearn s-a aflat în conducerea clubului Shrewsbury Town, pentru care a jucat între anii 1971-1980. Pe lângă cele două echipe, fostul portar a mai evoluat pentru Stockport County şi Crewe Alexandra.

A câştigat titlul cu Manchester City în sezonul 1967-68

Pentru Manchester City, Ken Mulhearn a jucat 50 de meciuri între anii 1967-1971. În sezonul 1967-68 a fost titular în poarta “cetăţenilor”, care au câştigat titlul în dauna marii rivale Manchester United. Conform presei din Anglia, Mulhearn a decedat, în somn, miercuri, 13 martie.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×