Fotbal international

Video. City pierde incredibil cu Basel! Trupa lui Guardiola a condus în primele 10 minute

Manchester City a pierdut surprinzător partida cu Basel, deşi a condus cu 1-0 în debutul partidei.
07.03.2018 | 23:20
Video City pierde incredibil cu Basel Trupa lui Guardiola a condus in primele 10 minute
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:45: Manchester City a pierdut cu 2-1 partida cu Basel şi a suferit astfel prima înfrângere din acest sezon pe teren propriu. Trupa lui Guardiola a reuşit în schimb să se califice în sferturile de finală, după victoria cu 5-0 din partida tur.


UPDATE, ora 23:15: Michael Lang o aduce pe Basel în avantaj, 2-1, şi produce un adevărat şoc pe Etihad Stadium.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:05: Mohamed Elyounoussi a restabilit egalitate pe tabela de marcaj, în minutul 20. VEZI AICI GOLURILE

UPDATE, ora 21:55: Gabriel Jesus a deschis scorul în minutul şapte, la primul meci ca titular după accidentarea suferită la genunchi.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:35: Pep Guardiola a decis să îl titularizeze pe Gabriel Jesus, cel care a ratat 10 partide în 2018, din cauza unei accidentări la genunchi.  Tehnicianul spaniol a decis să îi odihnească şi pe Kevin De Bruyne, Ederson sau Kyle Walker, jucătorii consideraţi titulari.

UPDATE, ora 19:40: Manchester City are cea mai lungă serie de invincibilitate din istoria clubului în Liga Campionilor. Trupa lui Guardiola nu a pierdut în ultimele 12 partide, fiind învingătoare în 9 dintre ultimele 12 jocuri.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:00: Fanii elveţieni s-au deplasat în număr mare pentru returul cu Manchester City, în ciuda înfrângerii dure din prima manşă.  Suporterii lui Basel au cântat pe străzile din Manchester, dar nu au provocat incidente.


Manchester City – FC Basel LIVE STREAM Champions League Este returul confruntării din optimile de finală ale Champions League, dar un meci în care nu mai există nici un fel de emoţie, pentru că în tur, pe Sankt Jacob Park elveţienilor li s-a predat o lecţie de fotbal şi o demonstraţie de forţă, City câştigând cu 4-0 acolo unde în grupe pierduseră şi Benfica la un scor neverosimil, 5-0 şi Manchester United.

ADVERTISEMENT

Manchester City – FC Basel LIVE STREAM Champions League Pep Guardiola, care a câştigat recent primul trofeu la City, Cupa Ligii, e la patru victorii de a se declara oficial campion în Premier League, dar spune că nu se poate trage linie de comparaţie între FC Barcelona şi echipa sa de acum, pentru că trebuie ani şi trofee, pentru a ajunge acolo. VEZI AICI MECIUL

Manchester City – FC Basel LIVE STREAM Champions League . Vezi recordurile lui Pep

Manchester City – FC Basel LIVE STREAM Champions League Doi dintre jucătorii accidentaţi de la City, mijlocaşul Fernandinho şi atacantul Sterling au revenit la antrenamente, dar nu vor juca în partida cu Basel, cel mai probabil urmând a reintra lunea viitoare, în deplasarea de la Stoke. Mendy e absentul de lungă durată, iar Delph, care mai are o etapă din trei de ispăşit în campionat, va fi folosit în Champions League.

Manchester City – FC Basel LIVE STREAM Champions League Guardiola, care a primit o serioasă lovitură din partea Comisiei de disciplină a Federaţiei engleze, cerându-i-se să scoată de la reverul hainei acea panglică galbenă, simbolizând adeziunea sa la independenţa Cataloniei, pentru că este un simbol asemănător zvasticii naziste, are două Champions League în 2009 şi 2011, ambele cu Barcelona. Dacă va câştiga a treia oară îi va egala la record pe Bob Paisley (Liverpool) şi Carlo Ancelotti. Are şi şapte calificări în ultimele opt ediţii în semifinalele competiţiei.

ADVERTISEMENT
Tags: