Sporturi

Manchester City – Hoffenheim 2-1. Englezii au câștigat prin “dubla” lui Sane. Video

13.12.2018 | 00:05
Manchester City  Hoffenheim 21 Englezii au castigat prin dubla lui Sane Video

Manchester City a câștigat cu 2-1 partida disputată pe teren propriu cu Hoffenheim, în ultima etapă din grupele Champions League. Nemții au deschis scorul prin Kramaric, dar cetățenii au revenit și s-au impus prin “dubla” reușită de Sane. Manchester City a terminat Grupa F pe primul loc, cu 13 puncte, în timp ce Hoffenheim s-a clasat pe ultima poziție, cu 3 puncte.



Fluier final! Manchester City – Hoffenheim 2-1.

Minutul 61. Sane face dubla. Manchester City conduce cu 2-1. VIDEO

Minutul 46. Începe repriza secundă.

Pauză. Manchester City – Hoffenheim 1-1.

Minutul 45+1. Sane aduce egalarea pentru Manchester City. VIDEO

Minutul 16. Kramaric deschide scorul din penalty. VIDEO

Minutul 1. S-a dat startul în Manchester City – Hoffenheim!

Update. S-au anunțat echipele de start!

Manchester City (4-3-3): Ederson – Stones, Otamendi, Laporte, Zinchenko – Silva, Gundogan, Foden – Sterling, Gabriel Jesus, Sane

Hoffenheim (3-5-2): Baumann – Brenet, Kasim, Hubner – Kaderabek, Grillitsch, Geiger, Bittencourt, Schulz – Joelinton, Kramaric

În clasamentul grupei FManchester City are 10 puncte şi e lider, urmată de Lyon, cu 7 puncte, iar pe locul 3 a urmcat Şahtior Doneţk, după victoria de la Hoffenheim ,din ultimul minut. Totuşi, deşi Pep Guardiola introduce în acest meci multe rezerve, City ar putea pierde locul 1, dacă nu face măcar egal acasă cu Hoffenheim, iar Lyon ar bate în Ucraina. Asta pentru că la meciuri directe şi egalitate de puncte Lyon are victorie la Manchester şi egal acasă.

Manchester City – Hoffenheim Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Partida Manchester City – Hoffenheim se dispută miercuri, 12 decembrie, de la ora 22:00, pe Ettihad Stadium, în ultima etapă a grupei F. Jocul va putea fi vizionat şi în România pe programele Digi Sport şi Telekom Sport, dar puteţi accesa şi FANATIK.RO pentru a urmări desfăşurarea evenimentelor în format LIVE VIDEO. Fanii aşteaptă ca favoriţii lor să îşi ia la revedere din cupele europene până la primăvară cu un festival de goluri.

Champions League LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Manchester City nu va conta în acest meci pe serviciile unor  titulari indiscutabili, precum Fernandinho, Sergio Aguero, Sterling, De Bruyne, oferind posibilitatea unor tineri sau unor fotbalişti mai puţin utilizaţi să arate ce pot. Şi Hoffenheim vine cu foarte multe rezerve, pe de o parte pentru că are infirmieria plină şi pe de alta pentru că antrenorul Nagelsman vrea să menajeze unii titulari în vederea finalului din Bundesliga. În tur, englezii au câştigat greu, cu 2-1, pe final de meci, în Germania.

Manchester City - Hoffenheim. În tur a fost 2-1 pentru City în Germania cu un gol marcat spre final
Manchester City – Hoffenheim. În tur a fost 2-1 pentru City în Germania

La casele de pariuri victoria lui City valorează 1,28, egalul 6,50, iar o bombă pe Ettihad, adică succesul germanilor, 10,45. 1,50 este cota pentru over 2,5, o cotă mică, pentru că bookmakerii aşteaptă în acest meci minim trei goluri. O bună variantă ar fi şi over 2,5 şi înscriu ambele echipe, cotă 1,75 sau peste 1,5 goluri în prima repriză, cotă 1,80.