Messi la Manchester City? Preşedintele “cetăţenilor” a făcut anunţul momentului

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
14/03/2018, 09:44
Messi la Manchester City? Preşedintele “cetăţenilor” a făcut anunţul momentului

Lionel Messi are o clauză de reziliere uriaşă în contract, 700 de milioane de euro, însă presa din întreaga lume a speculat că Manchester City ar putea să plătească suma. Ferran Soriano, preşedintele “cetăţenilor”, a anunţat că un astfel de transfer iese din discuţie.

“Nu există nicio şansă să-l transferăm pe Messi. Îl cunosc şi ştiu că se simte foarte bine la Barcelona. O să încercăm să ne îndeplinim obiectivele şi fără el, chiar dacă este cel mai bun fotbalist din istorie. A schimbat totul, pot spune că este un geniu”, a declarat Ferran Soriano.

Manchester City are un geniu pe bancă

Preşedintele lui Manchester City a vorbit şi despre Pep Guardiola, antrenorul echipei, pe care l-a lăudat. “Caracteristica principală a lui Pep este munca. Lucrează mai mult decât oricine şi mulţi îl consideră un geniu”, a mai precizat Ferran Soriano.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×