Cele mai citite

Şeicii de la City nu se mai satură de fotbal! Mai cumpără un club de fotbal european

Manchester City va mai avea încă un club-soră, după ce City Football Group este aproape să cumpere încă un club de fotbal din Europa.
24.12.2017 | 20:30
Şeicii de la City nu se mai satură de fotbal! Mai cumpără un club de fotbal european
ADVERTISEMENT

Şeicii nu se opresc din cumpărat cluburi. City Football Group, entitatea care deţine Manchester City, a anunţat că vor prelua clubul Oostende, formaţie din prima ligă din Belgia şi deţinut de viitorul propietar al celor de la Anderlecht.

Potrivit presei din Anglia, şeicii arabi sunt în discuţii cu Marc Coucke, patronul clubului. Acesta este dispus să vândă din moment ce o va prelua pe Anderlecht, club pe care l-a achiziţionat de curând contra sumei de 72 de milioane de euro.

Ce rol va avea Oostende pentru Manchester City

Până în prezent, City Football Group deţine cluburile Manchester City, Melbourne City FC, New York City FC, Girona, Yokohama Marinos şi Club Atletico Torque. Şeicii vor să cumpere 50% din acţiunile clubului belgian.

ADVERTISEMENT

În urma tranzacţiei, Oostende va acţiona ca un club la care Manchester City îşi va trimite juniorii pentru a evolua la nivel mai înalt decât în competiţiile destinate lor, dar şi jucători care au nevoie de minute.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri