Cele mai citite

Guardiola crede în minuni! ”E nevoie de meciul perfect”

Managerul Josep Guardiola crede în calificarea în semifinalele Champions League, deşi Manchester City a pierdut cu 3-0 prima manşă a întâlnirii cu FC Liverpool.
09.04.2018 | 18:57
Guardiola crede în minuni! ”E nevoie de meciul perfect”
ADVERTISEMENT

Antrenorul spaniol, care a cucerit trofeul Champions League de două ori cu FC Barcelona, ştie că obiectivul echipei pe care o pregăteşte acum este câştigarea principalei competiţii la nivel de club.

”E nevoie de meciul perfect. Venim după două înfrângeri şi nu e un moment uşor, dar pentru noi această situaţie reprezintă un test. Fotbalul e la fel ca viaţa: o luptă continuă. Avem 90 de minute, plus prelungiri, pentru a obţine calificarea în semifinale”, a declarat Guardiola înaintea returului Manchester City – Liverpool.

Guardiola, înainte de Manchester City – Liverpool: ”Avem nevoie de un trofeu european”

Guardiola este convins că Manchester City va câştiga, mai devreme sau mai târziu, Champions League. ”Ştim foarte bine că avem nevoie de un trofeu european. Nu ştiu dacă va veni acum, dar până la urmă va veni. Toate investiţiile făcute de club în ultimii 10 ani, de la infrastructură până la oameni, duc în această direcţie”, a afirmat spaniolul înaintea meciului Manchester City – Liverpool.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri