Fotbal international

Liverpool câştigă şi pe Ettihad un meci cu scântei! Klopp vrea trofeul

Liverpool câştigă returul cu Manchester City cu 2-1 şi se califică în semifinale. "Cetăţenii' au acuzat arbitrajul după ce au avut un gol anulat pe nedrept.
10.04.2018 | 20:47
Liverpool castiga si pe Ettihad un meci cu scantei Klopp vrea trofeul

UPDATE, ora 23:40 / Liverpool câştigă şi meciul retur cu 2-1 şi se califică în semifinalele Champions League cu scorul general de 5-1. Jesus a deschis scorul în minutul 2, iar Sane a reuşit să înscrie şi golul de 2-0 până la pauză, dar arbitrul a anulat eronat reuşita pe motiv de offside. Visele “cetăţenilor” s-au năruit după golul lui Salah de la începutul reprizei secunde. Firmino a închis tabela cu o execuţie plasată şi a adus liniştea pentru “cormorani”, care sunt aproape de trofeu. 

VEZI VIDEO GOLURILE 


 

UPDATE, ora 20:45 / Mohamed Salah, cel mai în formă jucător din Premier League, este titular în returul cu Manchester City din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Egipteanul a ieşit accidentat în partida tur, dar medicii lui Liverpool au reuşit să îl recupereze la timp pentru duelul cu City. Pep Guardiola a ales să îl lase pe banca tehnică pe Sergio Aguero, însă va începe meciul cu doar trei fundaşi.


UPDATE, ora 17:05 / Jucătorii antrenaţi de Jurgen Klopp au ajuns în Manchester şi s-au cazat la hotelul folosit de marii rivali de la United. După apariţia “cormoranilor”, poliţia a început să păzească zona, folosind şi câini care adulmecă materiale explozive. Forţele de ordine încearcă să prevină orice incident, pentru a nu fi repetate momentele tensionate de la meciul tur. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.


UPDATE, ora 14:05. Mohamed Salah are un sezon de excepţie la Liverpool şi este de departe cel mai bun marcator al echipei într-un sezon în acest mileniu, devansându-i pe Torres şi pe Luis Suarez


Formaţia antrenată de Pep Guardiola va încerca minune în duelul de pe Ettihad şi va încerca să se califice mai departe, în ciuda faptului că a pierdut cu 3-0 prima manşă disputată pe Anfield Road. Manchester City a fost dominată clat pe Anfield Road în primele 45 de minute, dar finalul jocului oferă speranţe fanilor lui Guardiola.

Manchester City va avea, cel mai probabil, un prim 11 ofensiv, iar Kun Aguero şi Gabriel Jesus ar putea să înceapă partida ca şi ttiulari. Guardiola şi-a odihnit cei mai importanţi oameni în partida cu Manchester United din weekend, pe care de altfel trupalui Mourinho avea să o câştige.

Manchester City – Liverpool LIVE STREAM Liga Campionilor. Salah, incert

Manchester City – Liverpool LIVE STREAM Liga Campionilor. Mohamed Salah, cel mai în formă fotbalist din Premier League, ar puteea să absenteze la marele meci din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în meciul tur.