Cel mai nebun pariu! Şi-a mizat nevasta pe victoria lui City şi a pierdut

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
09/04/2018, 21:35
Cel mai nebun pariu! Şi-a mizat nevasta pe victoria lui City şi a pierdut

Publicaţia NairobiNews a scris că un bărbat din Kenya a pariat cu un prieten că elevii lui Josep Guardiola vor lua titlul în Premier League la meciul Manchester City – Manchester United 2-3, iar pierderea a fost inedită.

Amani Stanley şi-a pierdut nevasta pentru o săptămână, după ce a pariat cu un prieten că Manchester City va deveni campioana Angliei la întâlnirea cu marea rivală. ”Cetăţenii” au condus cu 2-0 la pauză, dar ”diavolii roşii” au întors rezultatul până la final.

Pariul de la Manchester City – Manchester United 2-3 a fost scris pe o foaie

”Prin prezenta, eu Amani Stanley promit să-mi cedez soţia pentru o săptămână amicului meu Tony Shilla, dacă Manchester City nu câştigă titlul în Premier League la partida cu Manchester United. Sunt absolut sănătos şi nimeni nu m-a silit să fac acest pariu”, a scris pe o foaie kenyanul care şi-a pierdut consoarta.

Partida Manchester City – Manchester United 2-3 s-a disputat în etapa a 32-a din Premier League.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×