Video. Gestul incalificabil al lui Herrera în derby! “Merită un contract pe viaţă”

Razvan Nicolae   
în Fotbal international
09/04/2018, 10:31
Video. Gestul incalificabil al lui Herrera în derby! “Merită un contract pe viaţă”

Manchester United a învins-o pe Manchester City, scor 3-2, după ce formaţia antrenată de Pep Guardiola avea un avantaj de două goluri la pauză. La pauză, Ander Herrera i-a enervat pe fanii rivalei, după ce spaniolul a scuipat pe emblema clubului de pe “Etihad”.

La scurt timp după ce filmuleţul a ajuns pe internet, oficialii lui Manchester United au postat un mesaj în care anunţă că geszul nu a fost unul intenţionat. “Ander a văzut filmarea şi este îngrozit de faptul că este acuzat că a făcut gestul în mod intenţionat. Totul a fost accidental, fără nicio intenţie”, au susţinut “diavolii”.

Herrera, criticat şi lăudat după Manchester City – Manchester United 2-3

Fanii lui Manchester United i-au luat apărarea lui Ander Herrera şi au lăudat gestul internaţionalului spaniol. “Se pare că Herrera a scuipat pe emblema lui City de pe stadion. Trebuie să fie reînnoit contractul imediat” sau “Merită un contract pe viaţă”, au fost reacţiile suporterilor. Cu toate astea, gestul a fost criticat de mulţi englezi. “Nu o suport pe City, dar aşa ceva nu ar trebui să se întâmple”, a fost comentariul unui fan.

Închide ×