Premier League

Manchester City – Manchester United 3-1. Mourinho, fără răspuns pentru Guardiola

11.11.2018 | 20:16
Manchester City  Manchester United 31 Mourinho fara raspuns pentru Guardiola
ADVERTISEMENT

Manchester City a câștigat cu 3-1 partida jucată pe teren propriu cu Manchester United și a ajuns la 32 de puncte obținute în primele 12 etape din Premier League, fiind lider. . Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 86 – GOOOOOL MANCHESTER CITY! Gundogan marchează  VIDEO AICI

Min. 57 – GOOOOOL MANCHESTER UNITED! Martial înscrie din penalty  VIDEO AICI

Min. 48 – GOOOOOL MANCHESTER CITY! Aguero dublează avantajul gazdelor  VIDEO AICI

Min. 13 – GOOOOOL MANCHESTER CITY! David Silva deschide scorul din pasa lui Bernardo Silva VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:20. Echipele de start în confruntarea dintre Manchester City şi Manchester United: 


Primul derby al orașului Manchester din sezonul 2018-2019 aduce față în față două cluburi care se confruntă cu probleme. “Diavolii” sunt la 9 puncte în spatele liderului City după doar 11 etape, ceea ce înseamnă că o eventuală înfrângere ar putea reaprinde discuțiile pe Old Trafford cu privire la demiterea lui Jose Mourinho. De partea cealaltă, “cetățenii” sunt în mijlocul unui imens scandal, după ce jurnaliștii nemți au publicat un document via Football Leaks cu privire la încălcări grave ale regulilor fair-play-ului financiar.

ADVERTISEMENT

Manchester City – Manchester United LIVE STREAM pe Telekom Sport și Eurosport

După 11 etape jucate în prima ligă din Anglia, Manchester City are 29 de puncte în clasament, în timp ce Manchester United este abia pe locul 7, cu 20 de puncte. Cele două rivale s-au întâlnit de 42 de ori în Premier League, iar “diavolii” s-au dovedit a fi mai buni de-a lungul anilor: 21 de victorii pentru United, 13 pentru City, 8 remize. Derby-ul orașului Manchester este transmis de Telekom Sport și Eurosport, duminică, de la ora 18.30.

Manchester City – Manchester United Live la TV Online în etapa a 12-a din Premier League

City și United și-au împărțit punctele în sezonul trecut din Premier League. “Cetățenii” s-au impus cu 2-1 pe Old Trafford în decembrie 2017, iar “diavolii” s-au revanșat în retur, când s-au impus cu 3-2, o înfrângere care pentru Manchester City nu a însemnat că a pierdut titlul de campioană, ci că a ratat șansa de a fi încoronată în fața rivalilor. Puteți fi la curent cu tot ce se întâmplă în partida de pe Etihad Stadium accesând FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT