Sport

Premier League, etapa 26. Brentford învinge Fulham într-un meci cu 5 goluri. Cum arată clasamentul

Vezi aici Manchester City - Newcastle, FC Liverpool - Manchester United și alte cinci meciuri din etapa 25 duin Premier League.
06.03.2023 | 22:00
Premier League etapa 26 Brentford invinge Fulham intrun meci cu 5 goluri Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
06-03-2023
19:33

Brentford - Fulham 3-2 (Pinnock 6, Toney 53 pen., Jensen 85 / Solomon 39, Carlos Vinicius 90+9)

Final de meci – Brentford se impune cu 3-2 în fața lui Fulham și intră în calculele pentru un loc de cupe europene.

ple

Min. 90+9 – GOOOL Fulham!!! Raya respinge în față un șut de la 30 de metri al lui Pereira și Carlos Vinicius pe fază împinge mingea în poartă.

Min. 85 – GOOOL Brentford!!! Schade îi pasează decisiv lui Jensen și acesta înscrie printre picioarele lui Leno cu un șut din unghi.

Min. 53 – GOOOL Brentford!!! Toney transformă de pe loc penalty-ul acordat pentru faultul în careu comis de Diop asupra Norgaard.

Min. 39 – GOOOL Fulham!!! Pereira lovește încheietura barelor din lovitură liberă de la 16 metri, dar mingea sare la Solomon care o trimite cu capul în poarta goală.

Min. 6 – GOOOL Brentford!!! Gazdele deschid scorul după un șut al lui Pinnock de 16 metri, deviat decisiv de Ream.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Brentford – Fulham.

  • Brentford: Raya – Hickey, Pinnock, Mee, Henry – Damsgaard, Norgaard, Jensen – Mbuemo, Toney, Wissa. Rezerve: Cox – Ajer, Baptiste, Dasilva, Janelt, Jansson, Onyeka, Roerslev Rasmussen, Schade. Antrenor: Thomas Frank.
  • Fulham: Leno – Tete, Diop, Ream, Robinson – Reed, Lukic – Willian, Pereira, Solomon – Mitrovic. Rezerve: Rodak, Wickens – Aderabioyo, Carlos Vinicius, Harris, James, Reid, Soares, Wilson. Antrenor: Marco Silva.
06-03-2023
15:50

Rashford, mesaj pentru fani după umilința cu Liverpool

Atacantul echipei Manchester United, Marcus Rashford, a avut un mesaj motivațional după eșecul usturător din meciul cu Liverpool, scor 0-7.

”Mi-aș dori să putem juca un meci astăzi, pentru a încerca să îndreptăm lucrurile. Rezultatul este rezultat, nu putem trece de el! Nu trebuie să lăsăm acest rezultat să definească tot sezonul pentru noi. Trebuie să avem încredere în proces și să rămânem uniți”, a scris jucătorul, pe contul de Twitter.

06-03-2023
13:22

Note de necrezut primite de jucătorii lui Manchester United

Jucătorii lui Manchester United au fost făcuți praf de presa engleză după umilința suferită în fața lui Liverpool, scor 0-7, iar două dintre vedetele lui Erik ten Hag au primit nota 0.

Jurnaliștii de la 90min.com nu au acordat note mai mari de 3 pentru ”diavolii roșii”, cei mai terfeliți ieșind Bruno Fernandes și Scott McTominay, care au primit nota 0. La polul opus, nota 3 au luat Luke Shaw și Antony.

Casemiro, Fred, Wout Weghorst și Alejandro Garnacho au fost notați cu 1, în timp ce David de Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Lisandro Martinez și Marcus Rashford au fost notați cu 2.

De partea cealaltă, jucătorii lui Liverpool au primit note între 6 și 10, maximul fiind atins de superstarul Mohamed Salah.

05-03-2023
13:44

Liverpool - Manchester United 7-0 (Gakpo 43, 50, Nunez 47, 75, Salah 66, 84, Firmino 89)

Vezi aici toate fazele video importante.

FINAL DE MECI. Liverpool a câștigat spectaculos cu Manchester United, scor 7-0 pe Anfield în etapa 26 din Premier League. Este pentru prima oară din 1931 când „diavolii roșii” încasează 7 goluri. Se întâmpla cu Wolverhampton în liga secundă. 

Liverpool

Min. 89: GOOOL Liverpool! Roberto Firmino mărește avantajul „cormoranilor”. Intrat de pe banca de rezerve, atacantul brazilian trimite printre picioarele lui David de Gea. 

Min. 84: GOOOL Liverpool! Mohamed Salah este al treilea fotbalist al „cormoranilor” care face „dubla” în meci. Atacantul egiptean a înscris după o ezitare în defensiva lui Manchester United. 

Min. 75: GOOOOL Liverpool! Darwin Nunez face „dubla”. Atacantul uruguayan a interceptat centrarea lui Henderson și l-a lăsat fără replică pe David de Gea cu o lovitură de cap. 

Min. 66: GOOOL Liverpool! Liverpool dă lovitura din nou pe contraatac. Mohamed Salah se trezește cu mingea la picior după o deviere nefericită a adversarilor și îl execută pe David de Gea. 

Min. 50: GOOOL Liverpool! Cody Gakpo interceptează excelent o pasă venită de la Mohamed Salah. Atacantul olandez face „dubla” după ce saltă elegant mingea peste David de Gea. 

Min. 47: GOOOL Liverpool! Darwin Nunez înscrie la scurt timp după fluierul de start al reprizei secunde. Elliott a centrat excelent în careu, iar atacantul uruguayan a înscris cu o lovitură de cap. 

Min. 43: GOOOOL Liverpool! Manchester United reușise să introducă mingea în poartă prin Casemiro, însă golul a fost anulat pe motiv de osfaid. La faza imediat următoare, Gakpo l-a învins pe David de Gea. 

Min. 26: Este rândul celor de la Manchester United să treacă milimetric pe lângă gol. Dalot a centrat perfect din partea dreaptă, însă Bruno Fernandes a ratat cu puțin ținta după o lovitură de cap. 

Min. 23: Ocazie mare de gol pentru Liverpool. Darwin Nunez a primit o pasă în fața porții din partea lui Robertson, însă apărarea lui Manchester United a respins în ultima clipă. 

Min. 9: Antony are prima șansa de a marca a meciului. Fotbalistul brazilian a șutat cu piciorul stâng de la distanță, iar Alisson a respins în corner. 

Min. 1: Partida de pe Anfield a început!

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Hernderson, Fabinho, Elliott – Salah, Gakpo, Nunez. Rezerve: Kelleher, Bajcetic, Carvalho, Diogo Jota, Firmino, Jones, Matip, Milner, Tsimikas. Antrenor: Jurgen Klopp. 

Manchester United: David de Gea – Dalot, Varane, Martinez, Shaw – Casemiro, Fred – Antony, Fernandes, Rashford – Weghorst. Rezerve: Heaton, Elanga, Garnacho, Maguire, McTominay, Malacia, Sabitzer, Sancho, Wan-Bissaka. Antrenor: Erik ten Hag. 

04-03-2023
14:55

Premier League, etapa 26: programul complet, rezultatele și clasamentul

Sâmbătă, 4 martie

  • Manchester City – Newcastle 2-0 (Foden 15, Silva 67)
  • Arsenal – Bournemouth 3-2 (Partey 62, White 70, Nelson 90+8 / Billing 1, Senesi 57)
  • Aston Villa – Crystal Palace 1-0 (Andersen 27 aut.)
  • Brighton – West Ham 4-0 (pen. Mac Allister 18, Veltman 52, Mitoma 69, Welbeck 89)
  • Chelsea – Leeds 1-0 (Fofana 53)
  • Wolves – Tottenham 1-0 (Traore 82)
  • Southampton – Leicester 1-0 (Alcaraz 35)

Duminică, 5 martie 

  • ora 16:00 Nottingham – Everton
  • ora 18:30 Liverpool – Manchester United

Luni, 6 martie

  • ora 22:00 Brentford – Fulham 

clasament

04-03-2023
11:43

Manchester City - Newcastle 2-0 (Foden 15, Silva 67)

Vezi aici toate fazele video importante.

FINAL DE MECI. Manchester City a câștigat lejer împotriva celor de la Newcastle, scor 2-0 în etapa 26 din Premier League. Echipa antrenată de Pep Guardiola s-a apropiat la două puncte de liderul Arsenal. 

Min. 67: GOOOOL Manchester City! Bernardo Silva și Erling Haaland combină excelent, iar portughezul înscrie cu un șut de la margine careului. 

Min. 15: GOOOL Manchester City! După un sfert de oră de joc formația lui Pep Guardiola deschide scorul prin Foden care înscrie la capătul unei acțiuni individuale de excepție. 

Min. 1: Partida a început! 

Manchester City: Ederson – Walker, Akanji, Dias, Ake – De Bruyne, Rodri, Gundogan – Foden, Haaland, Grealish. Rezerve: Ortega – J. Alvarez, Laporte, Lewis, Mahrez, Palmer, K.Philips, B. Silva, Stones. Antrenor: Pep Guardiola
Newcastle: Pope – Trippier, Lascelles, Botman, Burn – Longstaff, Guimaraes, Joelinton – Almiron, Wilson, Gordon. Rezerve: Dubravka – E. Anerson, Isak, Manquillo, J.Murphy, Ritchie, Saint-Maximin, Targett, Willcock. Antrenor: Eddie Howe

Premier League ține pasul în weekendul 3-6 martie cu celelalte competiții de top din Europa, programând partidele etapei 25. Sunt destule meciuri foarte promițătoare, dar deasupra tuturor se ridică partidele celor două echipe din Manchester: Manchester City – Newcastle și FC Liverpool – Manchester United, cu implicații serioase în zona top 4.

Manchester City – Newcastle și FC Liverpool – Manchester United, partidele vedetă ale rundei 25 din Premier League

Cele două confruntări ale echipelor din Manchester sunt, de departe, partidele vedetă ale etapei 25 din Premier League. Manchester City – Newcastle deschide balul în această rundă sâmbătă, 4 martie, de la ora 14.30. Coțofenele de la Newcastle au stat foarte multă vreme pe locul 4, dar par că au obosit și acum au cedat acest loc lui Tottenham, dar distanța este mică.

ADVERTISEMENT

Va fi însă foarte greu să spere la ceva pe Etihad Park atâta timp cât City se luptă cu Arsenal pentru a lua al cincilea titlu din șase ediții. Pe Anfield FC Liverpool, care este foarte departe de forma care o recomanda drept una dintre echipele cele mai bune din Premier League, va primi vizita unui Manchester United care bate tot ce mișcă în orice competiție.

Sâmbătă, 4 martie, ora 17:00

  • ora 14:30 Manchester City – Newcastle
  • Chelsea – Leeds United
  • Arsenal – Bournemouth
  • Aston Villa – Crystal Palace
  • Brighton – West Ham
  • Wolverhampton – Tottenham
  • ora 19:30 Southampton – Leicester
ADVERTISEMENT

Duminică, 5 martie

  • ora 16:00 Nottingham Forest – Everton
  • ora 18:30 FC Liverpool – Manchester United

Luni, 6 martie, ora 22:00

  • Brentford – Fulham

Cine transmite la TV Manchester City – Newcastle, FC Liverpool – Manchester United și alte cinci jocuri din etapa 25 din Premier League

Nu mai puțin de opt partide figurează în transmisiuni directe pe cele trei canale de sport din cadrul etapei 25 din Premier League, singurele meciuri care nu vor putea fi urmărite fiind Aston Villa – Crystal Palace și Brighton – West Ham. În rest, în cele opt meciuri vom vedea cele două echipe din Manchester în capetele de afiș ale rundei.

De asemeni liderul Arsenal, care are aparent o misiune ușoară acasă cu codașa Bournemouth, dar în Premier League e periculos să consideri ușoare meciurile, dovadă recentă Chelsea – Southampton 0-1 sau Everton – Arsenal 1-0. Chelsea trebuie să învingă acasă pe Leeds, londonezii fiind în mare criză iar Tottenham are o deplasare grea la Wolverhampton.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 4 martie

  • ora 14:30 Manchester City – Newcastle (Digi Sport 2, Orange Sport 2,Prima Sport 2)
  • ora 17:00 Arsenal – Bournemouth (Digi Sport 2, Orange Sport 2,Prima Sport 1)
  • ora 17:00 Chelsea – Leeds United (Orange Sport 4)
  • ora 17:00 Wolverhampton – Tottenham (Digi Sport 4)
  • ora 19:30 Southampton – Leicester (Digi Sport 4, Orange Sport 4,Prima Sport 4)

Duminică, 5 martie

  • ora 16:00 Nottingham Forest – Everton (Digi Sport 4, Orange Sport 4,Prima Sport 4)
  • ora 18:30 FC Liverpool – Manchester United (Digi Sport 1, Orange Sport 1,Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Luni, 6 martie

  • ora 22:00 Brentford – Fulham (Digi Sport 1, Orange Sport 1,Prima Sport 1)

Meciurile echipelor din Manchester sunt partidele vedetă ale etapei 25 din Premier League

Fără discuție, cele două partide ale echipelor din Manchester chiar sunt meciurile cele mai tari din etapa 25 din Premier League. City primește vizita lui Newcastle, care a stat foarte multă vreme pe locul 4, dar în ultimele etape a pierdut din turație și a fost depășită de Tottenham. Nu sunt absențe notabile în cele două tabere, deci va fi un meci de care pe care.

Pe Anfield Road cormoranii au sarcină grea să îmblânzeascâ diavolii roșii ai lui Eric ten Hag. United pare de neoprit. Ambele echipe au destui absenți, ultimii căzuți pe lista oaspeților fiind Jadon Sancho și Luke Shaw. Dar tehnicianul batav a declarat că deși sunt probleme există și soluții.

Tottenham merge în bârlogul lupilor, Arsenal la mâncat de cireșe pe Emirates Stadium

Foarte greu va fi meciul lui Tottenham la Wolverhampton, echipă care arată tot mai bine după venirea pe bancă a lui Julen Lopetegui, Sunt mulți absenți în ambele tabere dar Spurs a arătat că a depășit cu bine șocul accidentării grave a portarului titular, francezul Hugo Lloris.

Pe teren propriu Arsenal trebuie să mănânce toate cireșele de la Bournemouth (porecla echipei aflată pe locul 19, penultimul și care are și opt indisponibili. Mult mai greu poate fi meciul lui Chelsea pe teren propriu cu Leeds United, de la gazde lipsind printre alții Pulisic, Kante, Azpilicueta, portarul Mendy și Thiago Silva, mulți oameni importanți în plan defensiv.

2,80 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „2 solist” la meciul Liverpool – Manchester United

ADVERTISEMENT