Manchester City nu îl mai vrea pe Leo Messi! Mesaj tranșant din Anglia: „Ușa este închisă”

Cristi Maciuca   
în Messi
22/11/2020, 17:37
Manchester City nu îl mai vrea pe Leo Messi! Mesaj tranșant din Anglia: „Ușa este închisă”
Manchester City nu îl mai vrea pe Leo Messi! Mesaj tranșant din Anglia: „Ușa este închisă”. FOTO: hepta.ro

Repercursiuni serioase la Barcelona. Cu Atletico Madrid, scor 0-1, catalanii au suferit a treia înfrângere în cele opt etape din LaLiga. Lionel Messi (33 de ani) nu a avut cea mai bună evoluție pe Wanda Metropolitano, iar asupra sa a venit un val de critici.

Presa din Spania a fost prima care a atras atenția asupra prestației dezamăgitoare pe care a avut-o sextuplul Balon de Aur.

„Nu mai este vorba doar de disconfortul său legat de situația din club, ci și de prestația sa slabă din teren. Messi n-a înscris un gol decisiv în deplasare în 2020, un fapt care nu îi stă în fire, având în vedere faima și statutul său de deținător al Balonului de Aur”, a scris AS.

Messi nu mai e dorit la Manchester City

Nemulțumit încă dinainte de începerea sezonului de ceea ce se întâmpla la Barcelona, Leo Messi a părut că se gândește tot mai mult să plece de pe Camp Nou. Contractul căpitanului catalanilor expiră în vara anului viitor, iar Manchester City părea cea mai probabilă destinație.

Pe Ettihad Stadium, Messi urma să se reunească cu Guardiola, antrenorul alături de care a bifat cele mai importante performanțe din carieră. Mutarea nu mai pare însă la fel de sigură în acest moment.

„Am aflat că Manchester City nu va mai licita pentru Leo Messi. Începând de astăzi, ușa este închisă”, a scris Semra Hunter, jurnalist Sky Sports.

Motivul pentru care „cetățenii” renunță la Messi

Conform aceleiași Semra Hunter, Messi nu mai e dorit pe Ettihad din două motive: „Vârsta lui Messi și finanțele. El se îndreaptă spre anii de final ai carierei și City ar aduce în echipă un Messi diferit față de cei 17 ani avuți la Barcelona. Chiar și Messi a vorbit despre temutul cuvânt ‘retragere’, care e mai aproape decât vor unii să recunoască”, a afirmat ziarista britanică.

„În plus, asta merge mână în mână cu partea economică. Chiar dacă Leo Messi vine gratis, salariul său e astronomic. Câștigă circa 100 de milioane de euro pe an. Aceasta ar fi o povară financiară imensă pentru orice club, mai ales că ne aflăm în mijlocul unei pandemii globale”, a adăugat Semra Hunter.

Recent, Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City și a vorbit despre viitorul lui Messi într-o conferință de presă: „Asta e ce aș vrea. Ca fan al Barcelonei, vreau să-și termine cariera acolo”, a declarat managerul catalan.

Închide ×