Sport

Manchester City, obiectiv special în negocierile pentru Erling Haaland. Șeicii fac totul pentru a-l convinge pe Guardiola să rămână la club

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, ar putea să-și prelungească șederea pe Etihad Stadium chiar înainte de transferul lui Erling Haaland, după opinia clubului.
01.05.2022 | 13:55
Manchester City obiectiv special in negocierile pentru Erling Haaland Seicii fac totul pentru al convinge pe Guardiola sa ramana la club
Man City crede că Pep Guardiola își va prelungi contractul de ședere înainte de sosirea lui Erling Haaland. Sursa foto: EPA-EFE/Andrew Yates
ADVERTISEMENT

Manchester City a revenit pe primul loc în cursa pentru un nou titlu. Campioana Angliei a învins fără emoții pe Leeds în deplasare cu scorul de 4-0 și se află cu un punct deasupra lui Liverpool.

Pep Guardiola, un nou contract la Manchester City?

Potrivit Daily Star, Manchester City este convinsă că Pep Guardiola va semna un nou contract de antrenor cu clubul înainte de sosirea iminentă a lui Erling Haaland la vară.

ADVERTISEMENT

City este favorită în cursa pentru semnarea vedetei Borussiei Dortmund și crede că parteneriatul cu Guardiola este unul din „stimulentele” sale în atragerea de jucători cu experiență.

Actualul contract al spaniolului urma să expire la sfârșitul sezonului viitor. Cu toate acestea, sosirea norvegianului l-ar putea tenta pe Guardiola să își prelungească șederea pe Etihad Stadium.

ADVERTISEMENT

Sursa citată menționează că au existat deja discuții cu fratele său, agentul Pere, pentru reînnoirea contractului la City până în 2025.

Lui Pep Guardiola îi lipsește un singur trofeu cu Manchester City

Ca antrenor, lui Guardiola îi lipsește din vitrina cu trofee doar câștigarea Ligii Campionilor cu City. El a câștigat această competiție europeană cu fiecare echipă pe care a antrenat-o, întâi cu Barcelona, apoi cu Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui City a fost la un pas distanță de realizarea aceluiași obiectiv în sezonul trecut, dar a pierdut în fața lui Chelsea cu 0-1. Atunci a fost pentru prima oară în istorie când „cetățenii” au ajuns într-o finală de Champions League.

De asemenea, The Mirror susține că Pep Guardiola crede că echipa sa nu a atins încă apogeul în ceea ce privește performanța. Odată cu transferul lui Erling Haaland, capacitatea echipei ar putea să se îmbunătățească.

ADVERTISEMENT

Manchester City a informat deja Dortmund că este gata să activeze clauza de eliberare a lui Haaland în valoare de 75 de milioane de euro. Clauza norvegianului intră în joc în această vară, după ce vara trecută a fost evaluat la peste 100 de milioane de lire sterline.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT