Guardiola face o super ofertă pentru un star de la Real Madrid: 86 milioane de euro

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
26/03/2018, 18:28
Guardiola face o super ofertă pentru un star de la Real Madrid: 86 milioane de euro GALERIE FOTO

Real Madrid se va schimba aproape din temelii în această vară. Preşedintele Florentino Perez vrea să construiască un lot puternic, capabil să atace obiective importante an de an. Vor pleca destui jucători, vor veni, cu siguranţă, la fel de mulţi, cam în toate compartimentele.

Jucătorii lui Zinedine Zidane au o cotă foarte mare, chiar şi cei care sunt mai mult rezerve în actualul sezon. Simplul fapt că fac parte dintr-un brand le ridică enorm cota, chiar dacă valoarea lor poate fi mai joasă. De aceea, preşedintele Florentino Perez se aşteaptă ca o parte din achiziţiile pe care le va face să se amortizeze din vânzări.

Creează mari probleme în vestiarul Realului

Şi antrenorul echipei ca şi campioană din Premier League, Pep Guardiola, vrea să pescuiască pentru City de pe Santiago Bernabeu. Un peşte destul de mare, chiar dacă nu e vorba de nimeni din tripleta BBC. Dimpotrivă, jucătorul dorit, deşi are 25 de ani, şi-a pus de câteva ori în cap vestiarul lui Real, pentru lipsă de atitudine pe teren.

Este vorba de mijlocaşul ofensiv Isco Alarcon, un fotbalist cu certe calităţi tehnice, lăudat pentru evoluţia lui la echipa naţională din meciul campioanelor mondiale Germania şi Spania. Isco are cotă şi Pep Guardiola ştie acest lucru, motiv pentru care speră să primească undă verde la Madrid pentru suma de 86 milioane euro.

Închide ×