City, gata să plătească clauza unui titular de la Barça! Guardiola l-a cerut în mod expres

Razvan Nicolae   
în Fotbal international
17/12/2017, 12:08
City, gata să plătească clauza unui titular de la Barça! Guardiola l-a cerut în mod expres

Pep Guardiola are un sezon de vis în actuala stagiune, însă antrenorul spaniol se gândeşte deja la perioada de mercato. Tehnicianul de 46 de ani vrea să transfere de la FC Barcelona, iar jucătorul ochit este Samuel Umtiti.

Fundaşul central de 24 de ani a ajuns pe Camp Nou în vara anului 2016, când s-a transferat de la Lyon în schimbul a 25 de milioane de euro. Josep Maria Bartomeu a dat lovitura fiind aducerea internaţionalului francez, însă i-a pus în contract o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro.

Manchester City are rivali pentru Umtiti

Conform diariogol.com, Manchester City este dispusă să plătească suma, mai ales în condiţiile în care Pep Guardiola îl vrea neapărat în rândurile “cetăţenilor”. Nu doar City este pe urmele lui Umtiti, rivala din oraş, Manchester United, este, rândul ei, cu ochii pe prestaţiile internaţionalului francez.

Samuel Umtiti are 62 de meciuri şi un gol pentru FC Barcelona. În prezent, fundaşul central este indisponibil până la începutul lunii februarie, după ce a suferit o accidentare musculară în timpul meciului cu Celta Vigo de la începutul lunii decembrie.

Închide ×