Sport

Manchester City, pregătită să doboare recordul stabilit prin transferul lui Grealish! Câţi bani dă pe Harry Kane

Manchester City a doborât recordul pentru cel mai scump transfer din istoria Premier League prin aducerea lui Jack Grealish, dar nu se oprește aici.
10.08.2021 | 10:45
Manchester City pregatita sa doboare recordul stabilit prin transferul lui Grealish Cati bani da pe Harry Kane
ADVERTISEMENT

Presa britanică a dezvăluit motivul pentru care Manchester City nu s-a înscris în cursa pentru semnătura lui Lionel Messi. ”Cetățenii” își concentrează toate resursele spre a reuși cel mai scump transfer din istoria Premier League.

Recordul stabilit de transferul lui Jack Grealish la Manchester City, pentru 117,5 milioane de euro (100 de milioane de lire), este pe cale să cadă! Reprezentanții clubului de pe Etihad sunt convinși că vor reuși aducerea lui Harry Kane până la finalul perioadei de mercato.

ADVERTISEMENT

Campioana Angliei este pregătită să ofere nu mai puțin de 177 de milioane de euro (150 de milioane de lire sterline) pentru atacantul lui Tottenham.

Pep Guardiola a confirmat că Harry Kane e pe lista lui Manchester City

În cadrul unei conferința de presă, Pep Guardiola a confirmat că-l dorește la Manchester City și pe Harry Kane, atacantul lui Tottenham, însă deocamdată negocierile nu au putut fi demarate, pentru că cei din conducerea clubului britanic se împotrivesc să vândă.

ADVERTISEMENT

”Noi suntem interesați de Harry Kane, dar dacă Tottenham nu vrea să negocieze, nu mai pot fi de spus multe lucruri. Dacă sunt dispuși să negocieze, vom încerca să-l aducem, asta este tot. 

El este jucătorul lui Tottenham, repet, dacă nu sunt dispuși la negocieri cei de la Tottenham, atunci e totul încheiat.

ADVERTISEMENT

Dacă vor să negocieze, Manchester City va încerca să-l transfere. Însă totul depinde de Tottenham”, a declarat Pep Guardiola potrivit presei din Marea Britanie

Harry Kane și-a manifestat interesul de a pleca de la Tottenham în această vară, însă șefii clubului londonez încearcă să-i blocheze transfer. Pentru a le ”forța mâna” conducătorilor, atacantul englez a decis să nu se prezinte la primele antrenamente din această vară.

ADVERTISEMENT

Harry Kane ar doborî recordul lui Jack Grealish

Dacă, în cele din urmă, Tottenham se va răzgândi și va fi dispusă să asculte oferte pentru Harry Kane, transferul ar doborî recordul stabilit joi de Jack Grealish, adus de la Manchester City pentru 117.5 milioane de euro, clauza de reziliere a contractului cu Aston Villa.

În plus, Spurs s-ar fi înțeles cu Inter pentru transferul lui Lautaro Martinez pentru aproximativ 90 de milioane de euro. Este adevărat că multe voci susțin că argentinianul ar fi un partener ideal pentru Kane, mai mult decât un înlocuitor, însă cert este că City face orice efort pentru a-l înregimenta pe căpitanul Angliei de la EURO 2020.

Deocamdată, Kane a fost plasat în carantină la centrul de antrenament al lui Tottenham, la revenirea sa din vacanţa petrecută în Bahamas.

“Harry este cu noi. El trebuie să se supună carantinei, dar se antrenează”, a declarat Nuno Espirito Santo, tehnicianul londonezilor.

ADVERTISEMENT