Fotbal international

Manchester City este prima finalistă a Ligii Campionilor! Nu i-a dat nicio șansă lui PSG și s-a calificat cu 4-1 la general. Video

04.05.2021 | 23:47
Manchester City este prima finalista a Ligii Campionilor Nu ia dat nicio sansa lui PSG si sa calificat cu 41 la general Video
ADVERTISEMENT

Manchester City este prima finalistă din acest sezon de UEFA Champions League. Echipa lui Pep Guardiola s-a calificat în premieră în ultimul act al celei mai tari competiții intercluburi din lume. „Cetățenii” au câștigat și returul cu PSG, scor 2-0, după ce la Paris a fost 2-1, și o vor întâlni în ultimul act pe învingătoarea dintre Chelsea și Real Madrid.

Manchester City – PSG 2-0 (4-1) (Mahrez 11, 63) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Dias, Zinchenko – B. Silva(Sterling 82), Fernandinho, Gundogan – Mahrez, De Bruyne(Jesus 82), Foden(Aguero 85); Rezerve: Steffen, Carson – Ake, Sterling, Jesus, Aguero, Laporte, Rodri, F. Torres, Mendy, Cancelo; Antrenor: Pep Guardiola
  • PSG: Navas – Florenzi(Danilo 75), Marquinhos, Kimpembe, Diallo(Bakker 83) – Herrera(Draxler 62), Paredes(Dagba 75) – Di Maria, Verratti, Neymar – Icardi(Kean 62); Rezerve: Rico, Randriamamy – Kehrer, Mbappe, Rafinha, Danilo, Kean, Sarabi, Kurzawa, Draxler, Bakker, Dagba; Antrenor: Mauricio Pochettino
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! City este în finala Ligii Campionilor! Englezii s-au impus cu 2-0, după ce în tur câștigaseră cu 2-1.

Min. 69 – Dezastru pentru PSG! Di Maria vede direct cartonașul roșu după ce și-a călcat un adversar.

ADVERTISEMENT

Min. 63 – GOOOL Man City!!! Mahrez face „dubla” pe Etihad din pasa lui Fodel și englezii sunt mai aproape ca niciodată de finala Champions League.

Min. 19 – O nouă șansă mare de gol pentru PSG! Di Maria încearcă să profite de pasa greșită a lui Ederson, dar mingea trece puțin pe lângă poarta goală.

ADVERTISEMENT

Min. 17 – Ocazie mare de egalare pentru francezi! Marquinhos trimite în transversala porții lui Ederson!

Min. 11 – GOOOL Man City!!! Echipa lui Guardiola deschide scorul prin Mahrez! În tur, algerianul a punctat din lovitură liberă.

ADVERTISEMENT

Min. 7 – Arbitrul dictează penalty pentru PSG pentru un posibil henț la Zinchenko! Decizia este întoarsă însă după ce VAR a demonstrat că mingea îl șterge pe umăr pe ucrainean.

Min. 1 – A început meciul!


Manchester City se află acum la 90 de minute de prima finală de Champions League din istoria clubului. Iar Pep Guardiola ar reveni în faţa perspectivei de a câştiga ca antrenor cea mai importantă competiţie europeană intercluburi după cele avute cu Barcelona în primul deceniu al acestui secol.

Pentru parizieni misiunea de a întoarce soarta calificării este una foarte complicată. Au doar varianta unui succes la două goluri sau a repetării în favoarea lor a rezultatului din tur, ceea ce ar trimite meciul în prelungiri şi poate la executarea loviturilor de departajare. Mai există şi soluţia unei victorii tot la un gol, dar mai multe goluri înscrise în deplasare, gen 3-2, 4-3, 5-4 etc.

Manchester City – PSG Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Manchester City – PSG se joacă marţi, 4 mai, de la ora 22:00, pe Etihad Park din Manchester. Însă, aşa cum parizienii au avut parte şi la meciul tur şi la partida de la Munchen, cu Bazern, nici acum nu vor scăpa de ploaie. Vor fi opt grade, cer noros şi importante şanse de precipitaţii la ora partidei. Arbitrul jocului va fi olandezul Bjorn Kuipjers.

Întâlnirea Manchester City – PSG se dispută marţi, 4 mai, de la ora 22:00, în manşa retur a semifinalei de Champions League şi va putea fi vizionată în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar şi pe site -ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

PSG a câştigat cu goluri multe la Barcelona şi la Munchen

În urma rezultatului din tur este evident faptul că Manchester City are prima şansă, însă nu trebuie să uităm că parizienii şi-au construit calificările din optimi şi sferturi tocmai prin excelentele evoluţii din deplasare. Au spulberat Barcelona pe Nou Camp cu 4-1 şi s-au impus cu 3-2 la Munchen, în faţa lui Bayern.

Acest aspect a fost scos în prim plan şi de antrenorul Pep Guardiola, care a spus că tocmai acest lucru a căutat să îl implementeze şi jucătorilor, care poate ar fi tentaţi să considere că victoria de la Paris practic le-a rezolvat calificarea, pentru că o astfel de mentalitate ar putea avea consecinţe dezastruoase.

Nu sunt absenţe notabile în cele două tabere

Manchester City are tot lotul valid pentru a doua partidă contra campioanei Franţei, o raritate în acest sezon şi antrneorul oaspeţilor, Mauricio Pochettino are o singură problemă, închizătorul Gueye a văzut roşu în primul meci şi este suspendat.

Pentru casele de pariuri Manchester City trebuie privită ca o favorită clară, la cota de 1,75. PSG a primit cota de 4,00. Un gol înscris de Neymar şi colegii lui are totuşi o valoare scăzută, doar 1,35 semn că se aşteaptă o partidă în care se vor marca mai multe goluri.

ADVERTISEMENT