Fotbal international

Manchester City reacționează în războiul cu UEFA: „Toate acuzațiile sunt false! Vom trece peste asta”

19.02.2020 | 21:51
Manchester City reactioneaza in razboiul cu UEFA Toate acuzatiile sunt false Vom trece peste asta
ADVERTISEMENT

Manchester City a reacționat, prin vocea conducătorului Ferran Soriano, după ce UEFA a decis să-i excludă pe „cetățeni” pentru două sezoane din competițiile europene.

Manchester City reacționează prin Ferran Soriano, în războiul cu UEFA

Războiul dintre UEFA și Manchester City e departe de a se fi terminat. Directorul general al clubului, Ferran Soriano, a vorbit public pentru prima oară și neagă toate acuzațiile ce le sunt aduse celor de la City.

ADVERTISEMENT

Conform presei britanice, directorul general al echipei antrenate de Pep Guardiola i-a asigurat pe fani că Manchester City își va căuta dreptatea la TAS.

Fanii pot să fie siguri de două lucruri. Primul, toate acuzațiile sunt false. Al doilea, vom face tot ce ne stă în putință să dovedim acest lucru”, a explicat Soriano.

ADVERTISEMENT

„Știm că fanii sunt alături de noi, simțim acest lucru. Fanii lui City au trecut prin multe de-a lungul anilor. Asta e doar încă o provocare. Vom rămâne uniți, vom trece de asta și nu ne vom dezamăgi fanii”, a continuat conducătorul „cetățenilor”.

Soriano dă asigurări că City nu a încălcat nicio regulă

Soriano a insistat că Manchester City nu a comis nicio ilegalitate: „Patronul nu a investit niciun ban în club care să nu fi fost declarat. Suntem un club sustenabil, suntem profitabili, nu avem datorii, conturile noastre au fost verificate de nenumărate ori, e extrem de clar acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la un proces just (n.r. la TAS), cu speranța că vom avea o sentință favorabilă până la vară. Până atunci, ne vedem de treabă”.

În încheiere, Soriano a explicat că atmosfera în sânul echipei este una bună, în ciuda problemelor de la club. „Pep e concentrat pe fotbal, pe jocul următor, pe următoarele jocuri. La fel sunt și jucătorii, toți sunt calmi și concentrați. Această problemă e una de afaceri, una legală, nu una care să țină de fotbal”, a concluzionat spaniolul.

ADVERTISEMENT

De altfel, Pep Guardiola a confirmat că va rămâne la Manchester City indiferent de probleme, chiar și cu riscul retrogradării în Liga a 4-a.

  • 1.29 miliarde de euro e valoarea lotului lui Manchester City
  • 160 milioane de euro valorează Raheem Sterling, cel mai scump jucător din lot
ADVERTISEMENT