Sport

Manchester City – Real Madrid 4-3, semifinala de vis în Champions League! ”Dubla” lui Benzema îi păstrează pe “galactici” cu şanse la finală

FANATIK vă prezintă informaţii despre prima manşă a semifinalei Champions League dintre Manchester City - Real Madrid, care se joacă marţi, 26 aprilie, de la ora 22:00.
26.04.2022 | 23:57
Manchester City  Real Madrid 43 semifinala de vis in Champions League Dubla lui Benzema ii pastreaza pe galactici cu sanse la finala
Manchester City - Real Madrid. Sursa foto: EPA-EFE/PETER POWELL
ADVERTISEMENT
26-04-2022
18:59

Manchester City - Real Madrid 4-3 (De Bruyne 2, Jesus 11, Foden 53, Silva 74 / Benzema 33, 82, Vinicius 55)

Manchester City – Real Madrid 0-0

VEZI CELE MAI IMPORTANTE FAZE VIDEO AICI  

Min. 90+3: 4-3 S-a terminat meciul

Min. 82: 4-3 GOOOOOL Real Madrid!!! Karim Benzema înscrie de la punctul cu var cu o execuție excepțională

Min. 74: 4-2 GOOOOOOL Manchester City!!! Silva îl surprinde pe Curtois cu un șut la colțul scurt

Min. 68: 3-2 Laporte ratează o ocazie uriașă de a face 4-2

Min. 55: 3-2 GOOOOOOL Real Madrid!!! Vinicius o readuce, încă o dată, pe Real Madrid în joc

Min. 53: 3-1 GOOOOOOL Manchester City!!! Foden nu mai greșește ținta și înscrie profitând de un marcaj larg

Min. 48: 2-1 Mahrez trimite balonul în bară

Min. 46: 2-1 S-a reluat meciul 

Min. 45: 2-1 S-a încheiat prima repriză

Min. 35: 2-1 Rodrygo ratează o ocazie importantă pentru Real Madrid

Min. 33: 2-1 GOOOOOOOL Real Madrid!!! Karim Benzema înscrie cu un șut din voleu

Min. 26: 2-0 Mahrez șutează periculos, dar mingea se oprește în plasa laterală

Min. 11: 2-0 GOOOOOOL Manchester City!!! Gabriel Jesus profită de o gravă greșeală în defensiva madrilenă și dublează avantajul

Min. 2: 1-0 GOOOOOOOL Manchester City!!! Kevin De Bruyne deschide scorul

Min. 1: 0-0 Start de meci! 

Manchester City (4-3-3): Ederson – Zinchenko, Laporte, Dias, Stones – Silva, Rodri, De Bruyne – Foden, Jesus, Mahrez. Antrenor: Pep Guardiola

Real Madrid (4-3-3): Curtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Valverde, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr. Antrenor: Carlo Ancelotti

Meciul Manchester City – Real Madrid are loc marţi, 26 aprilie, cu începere de la ora 22:00, în manşa tur a primei semifinale din această ediţie de Champions League. Returul se va juca la Madrid, pe Santiago Bernabeu, săptămâna viitoare, mai precis miercuri, 4 mai, de la aceeaşi oră.

Unde se joacă meciul Manchester City – Real Madrid, din semifinalele Champions League

Întâlnirea Manchester City – Real Madrid se dispută marţi, 26 aprilie, de la ora 22:00, pe stadionul „Etihad Park” din Manchester şi va fi o partidă care se va desfăşura cu casa închisă. Toate biletele disponibile s-au epuizat în mai puţin de patru ore de la punerea lor în vânzare, fiind aşteptaţi şi cel puţin două mii de suporteri ai echipei spaniole.

ADVERTISEMENT

Nu există niciun fel de restricţii pentru accesul spectatorilor, nici purtarea măştii nu este obligatorie, ceea ce a făcut ca numărul solicitărilor de bilete să fie aproape dublu faţă de capacitatea arenei. Prioritate au avut fanii care deţin abonamente, în special cei cu abonamente achiziţionate pe întreaga durată a sezonului.

Cine transmite la TV partida Manchester City – Real Madrid

Partida Manchester City – Real Madrid se joacă marţi, 25 aprilie, de la ora 22:00, pe stadionul „Etihad Park” din Manchester, în manşa tur a primei semifinale din Champions League şi va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Manchester, se anunţă o zi cu cer mai mult senin, riscul de ploaie fiind calculat de meteorologi sub 5 la sută. Însă temperatura nu va fi una foarte ridicată, în jur de maxim 14 grade la ora prânzului, iar la ora jocului va scădea simţitor, până la 7-8 grade, Acest meci derby al semifinalelor Champions League a fost încredinţat de UEFA unei brigăzi din România, avându-l la centru pe Istvan Kovacs, aflat, evident, la jocul carierei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Manchester City – Real Madrid

Pep Guardiola are bătăi de cap în compartimentul defensiv. Sigur nu va juca portughezul Joao Cancelo, dar îngrijorător este că şi John Stones şi Kay Walker acuză anumite probleme medicale, de natură musculară, şi se află pe mâna staff-ului medical, care se va pronunţa marţi la prânz dacă ei pot fi incluşi în lot.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti îi are out pe belgianul Hazard, sârbul Jovic şi Mariano Diaz, dar absenţele lor sunt ceva obişnuit. Problemele ar putea apăra dacă austriacul Alaba în apărare şi brazilianul Casemiro, închizătorul de forţă al ibericilor, nu ar putea primi avizul medicilor, ei neparticipând la ultimul antrenament, dar staff-ul medical este optimist.

Echipele probabile la Manchester City – Real Madrid

  • Manchester City: Ederson – Walker, R. Dias, Laporte, Zinchenko – De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva – Mahrez, Foden, Sterling. Antrenor: Pep Guardiola
  • Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Valverde, Benzema, Vinicius. Antrenor: Carlo Ancelotti
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Manchester City – Real Madrid

Deşi vorbim despre o semifinală de Champions League şi Real Madrid vine după ce s-a calificat în dauna lui Chelsea, câştigătoarea ediţiei anterioare, obţinând o victorie clară la Londra, cu scorul de 3-1, casele de pariuri nu văd cum spaniolii ar putea scăpa cu bine de pe „Etihad Park” şi acordă cotă 1,45 la victoria lui City şi 6.75 pentru un succes al Realului. Care dacă va înscrie are cotă 1,55, mai mult decât victoria gazdelor.

Manchester City şi Real Madrid s-au mai întâlnit în trei rânduri în Champions League. Ultima dată a fost în urmă cu două sezoane, când englezii s-au calificat în „sferturi” cu scor identic în cele două manşe: 2-1. În celelalte două situaţii, în 2012 şi 2016 cea care a mers mai departe a fost Real Madrid.

Drumul spre semifinale

Ambele combatante din prima semifinală și-au câștigat grupa din care au făcut parte. Manchester City a terminat pe primul loc în Grupa A, din care au mai făcut parte PSG, RB Leipzig și Club Brugge, în timp ce Real Madrid le-a devansat în Grupa D pe Inter, Sheriff Tiraspol și Șahtior Donețk.

În fazele eliminatorii, „cetățenii” au trecut pe rând de Sporting Lisabona și Atletico Madrid, în timp ce „galacticii” au avut două duble de foc cu PSG și Chelsea.

Parcursul lui Manchester City până în semifinale

  • Faza grupelor: 6-3 (a) și 1-2 (d) cu RB Leipzig, 0-2 (d) și 2-1 (a) cu PSG, 5-1 (d) și 4-1 (a) cu Club Brugge;
  • Optimi de finală: 0-5 (d) și 0-0 (a) cu Sporting Lisabona;
  • Sferturi de finală: 1-0 (a) și 0-0 (d) cu Atletico Madrid;

Parcursul lui Real Madrid până în semifinale

  • Faza grupelor: 1-0 (d) și 2-0 (a) cu Inter, 1-2 (a) și 3-0 (d) cu Sheriff, 5-0 (d) și 2-1 (a) cu Șahtior);
  • Optimi de finală: 0-1 (d) și 3-1 (a) cu PSG;
  • Sferturi de finală: 3-1 (d) și 2-3 (a) cu Chelsea;
ADVERTISEMENT