Fotbal international

Manchester City, dublă victorie cu Real Madrid. Varane, gafe pe bandă rulantă. I-a îngropat pe ”galactici”. Video

07.08.2020 | 23:55
Manchester City dubla victorie cu Real Madrid Varane gafe pe banda rulanta Ia ingropat pe galactici Video
ADVERTISEMENT

Manchester City s-a calificat în Final 8 al Champions League, după ce a învins, acasă, cu scorul de 2-1, pe Real Madrid, în manșa secundă a optimilor de finală. Golurile ”cetățenilor” au fost marcate de Sterling (9) și Gabriel Jesus (68), în timp ce pentru ”galactici” a înscris Benzema (28). În tur, City învinsese pe Bernabeu tot cu 2-1. În sferturile de finală, englezii vor întâlni Olympique Lyon, meciul urmând să aibă loc sâmbătă, 15 august, pe Estadio Jose Alvalade din Lisabona.

VEZI AICI GOLURILE


UPDATE, 7 august, ora 23:32 / Raphael Varane a comis o nouă eroare impardonabilă și, practic, i-a îngropat pe ”galactici”.

ADVERTISEMENT

Francezul a vrut să trimită cu capul acasă, dar a lovit mingea preas ușor și Gabriel Jesus a profitat și a înscris golul de 2-1.


UPDATE, 7 august, ora 22:51 / Fundașul echipei Real Madrid, Raphael Varane, a comis o eroare monumentală faza golului prin care Manchester City a deschis scorul.

ADVERTISEMENT

Francezul a pieerdut ușor un balon în careu în fața șui Gabriel Jesus, brazilianul i-a pasat lui Raheem Sterling și acesta a înscris în poarta goală.


Este adevărat că de la partida de pe Santiago Bernabeu, câştigată clar de elevii lui Pep Guardiola, net superiori la toate capitolele, lucrurile s-au schimbat în bine la Real, care a reuşit să recucerească laurii în La Liga după trei sezoane de dominaţie a Barcelonei şi care joacă acum un fotbal foarte bine organizat, cu un sistem defensiv greu penetrabil.

ADVERTISEMENT

De aceea returul, deşi pleacă de la acest avantaj pentru englezi, va fi mult mai greu, echipa lui Zinedine Zidane neconsiderând închis capitolul calificare şi venind să răstoarne handicapul din prima manşă. Şi Pep Guardiola sublinia înaintea jocului de pe Etihad Stadium că va avea în faţă un Real mult mai periculos, mai agresiv decât în primul joc.

Manchester City – Real Madrid Live Stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Manchester City .- Real Madrid se joacă vineri, 7 august, de la ora 22:00, pe stadionul Etihad Park a fost încredinţată arbitrului german Felix Brych, unul care a mai condus meciuri ale spaniolilor, încheiate favorabil acestora. Jocul va fi televizat pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. De asemeni, meciul va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO şi pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Manchester City a avut un sezon sub aşteptări. La un club cu potenţa financiară a cetăţenilor câştigarea trofeului Cupei Ligii şi clasarea pe locul secund în campionat nu sunt performanţe care să mulţumească. Drept este că putea ieşi şi mai rău, pentru că UEFA dictase o suspendare pe doi ani din cupele europene pentru nerespectarea regulamentului de fair-play financiar, dar TAS a anulat această sancţiune.

City, fără golgeterul Aguero

Acum City e concentrată la maxim pe Champions League iar eliminarea lui Real Madrid ar mări mult optimismul în tabăra echipei lui Pep Guardiola şi totodată şansele de a lupta pentru câştigarea trofeului. Deja City are planuri mari pentru viitorul sezon, şeicii din Qatar, care o patronează, punând la dispoziţie pe timp de pandemie incredibilul buget de 350 milioane euro pentru transferuri.

Singura absenţă, care este importantă, este cea a golgeterului echipei, veteranul argentinian Sergio Aguero, despre care se spune tot mai insistent că va pleca în această vară. Motiv pentru care Guardiola caută acum un atacant de top, dispus să dea şi o sută de milioane de euro în acest sens.

Real Madrid, gaură mare în apărare fără Sergio Ramos

La Real Madrid lucrurile sunt OK după câştigarea titlului, dar nu se aşteaptă achiziţii de marcă în vară, deşi Zidane ar fi vrut să îi aibă pe Pogba de la Manchester United şi pe Erling Halland, noua senzaţie a Bundesligii, atacantul norvegian marcând pe bandă rulantă de când a venit de la Salzburg, în iarnă.

Marea durere de cap pentru antrenorul francez la returul de la Manchester este absenţa căpitanului Sergio Ramos, suspendat. Cel mai probabil lângă Varane va juca în centrul apărării brazilianul Eder Militao, dar comparaţia cu Sergio Ramos suferă enorm.

Nici Eden Hazard nu are şanse să joace

Nici fantezistul belgian Eden Hazard, adus vara trecută de la Chelsea, pentru 120 de milioane euro, cu bonusuri cu tot, nu va fi pe teren, problemele medicale făcându-l să rateze multe partide ale Realului şi transformându-l într+o mare dezamăgire la capătul primului sezon în Spania.

Probabil de aceea şi casele de pariuri nici nu au luat în seamă că Real Madrid a câştigat titlul în La Liga şi acord credit serios lui Manchester City, cotă 1,70 la victorie, faţă de 4,60 primit de oamenii lui Zinedine Zidane. Totuşi, prima opţiune pentru orice parior care pare a fi cea mai plauzibilă este că în acest joc vor înscrie ambele formaţii.

ADVERTISEMENT