Fotbal international

Manchester City – Şahtior 6-0. ”Cetățenii”, set în Champions League. Video

07.11.2018 | 23:53
Manchester City  Sahtior 60 Cetatenii set in Champions League Video

Manchester City – Şahtior Doneţk a fost o partidă spectaculoasă, deși oaspeții nu au pus probleme. Elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu un sec 6-0 și sunt cu un pas și jumătate în optimile de finală. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Gabriel Jesus a reușit un hattrick, două dintre goluri fiind înscrise din penalty. Însă, de remarcat este prima lovitură de pedeapsă primită de englezi. Rageem Sterling s-a împiedicat în propriile picioare, dar ungurul Viktor Kassai a arătat punctul cu var spre stupoare oaspeților.


MANCHESTER CITY – ȘAHTIOR  6-0 (David Silva 13, Gabriel Jesus 24, 72 ambele din penalty, 90+2, Sterling 49, Mahrez 84)


UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Man City - Sahtior
Echipe de start Man City – Sahtior

Manchester City – Șahtior LIVE STREAM pe Digi Sport și Telekom Sport

Manchester City este într-o formă excelentă, campioana Angliei are o singură remiză şi 9 victorii în ultimele 10 partide în toate competiţiile. În campionat echipa antrenată de Pep Guardiola este prima cu 29 de puncte în 11 etape, urmată la două puncte de Chelsea şi Liverpool. Omul numărul unu al “cetăţenilor” este Sergio Aguero, care în victoria 6-1 cu Southampton a marcat golul cu numărul 150 în Premier League în tricoul lui Manchester City. Doar doi fotbalişti au mai dat atâtea goluri la aceeaşi echipă, Thierry Henry, care a marcat 175 de goluri la Arsenal, şi Wayne Rooney, cu 183 de reuşite pentru Manchester United. Meciul Manchester City – Șahtior poate fi urmărit Live Stream Online pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. De asemenea, toate faze importante și golurile vor fi prezente în format Live Video pe FANATIK.RO.

Manchester City – Șahtior la TV Online în Champions League

Şahtior are moral excelent pentru deplasarea de la Manchester. În etapa 14 din Ucraina, echipa antrenată de Paulo Fonseca a învins-o pe rivala Dinamo Kiev în prelungiri cu 2-1, prin golul fostului bistriţean Junior Moraes. Şahtior are un avans confortabil în campionat unde e lider cu 37 de puncte, cu 8 mai mult decât rivala Dinamo Kiev.

Sergio Aguero a marcat în victoria 6-1 cu Southampton golul cu numărul 150 pentru Manchester City în Premier League

Presa engleză scrie că Pep Guardiola va schimba primul 11 din victoria 6-1 cu Southampton. Trei oameni care au stat pe bancă la meciul de campionat vor intra din primul minut cu Şahtior. Este vorba despre Fabian Delph, Riyad Mahrez şi Gabriel Jesus, în timp ce tinerii Phil Foden (18 ani) şi Brahim Diaz (19 ani) vor sta probabil pe bancă.

  • 29-2 este golaverajul lui Manchester City în ultimele 10 partide în toate competiţiile.