Galerie foto+video. Guardiola şi-a ieşit din minţi! Ce i-a făcut unui adversar

Vicentiu Dinescu   
în Galerie foto
30/11/2017, 12:03
Galerie foto+video. Guardiola şi-a ieşit din minţi! Ce i-a făcut unui adversar GALERIE FOTO

”Cetăţenii” şi-au păstrat invincibilitatea în actualul sezon din Anglia, după ce au învins greu, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Southampton. Atacantul Raheem Sterling a marcat golul victoriei la ultima fază şi a declanşat nebunia pe Etihad Stadium.

Imediat după ce arbitrul Paul Tierney a pus punct întâlnirii Manchester City – Southampton 2-1, antrenorul Josep Guardiola şi-a ieşit din minţi, a intrat pe teren şi a început să ţipe la mijlocaşul oaspeţilor Nathan Redmond, fiind nemulţumit de faptul că Southampton a tras de timp în încercarea de a pleca neînvinsă de la Manchester.

Mendy a alergat într-un picior la Manchester City – Southampton 2-1

”I-am spus lui Nathan Redmond cât de bun este. Southampton are câţiva jucători extrem de buni şi talentaţi. Redmond e foarte bun în duelurile unu contra unu”, a fost explicaţia lui Pep, pentru ca apoi să admită că a fost atât de furios din cauza faptului că oaspeţii au tras de timp: ”Nu au vrut să joace, au venit aici şi încă din minutul 9 au început să apeleze la tertipuri pentru a întârzia partida. Voiam să joace fotbal, aşa cum au făcut-o anul trecut”.

Golul victoriei marcat de Sterling a adus mare bucurie în rândul jucătorilor de la City, iar Benjamin Mendy a făcut un gest incredibil. Fundaşul francez, care are o ruptură de ligamente încrucişate, a fugit într-un picior pentru a se bucura împreună cu autorul golului. ”Mendy e nebun! Are o accidentare de şase luni şi el aleargă”, a spus râzând Guardiola. Presa internaţională a calculat că Mendy a alergat cu 19 km/h la doar două luni după ce a fost operat.

Închide ×