CITY-STEAUA. Şanse pentru rezerve: “Să nu ne facem de rîs!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
22/08/2016, 10:39
CITY-STEAUA. Şanse pentru rezerve: “Să nu ne facem de rîs!”

MANCHESTER CITY-STEAUA. Trupa finanţată de Gigi Becali va juca meciul retur cu Manchester City pe terenul englezilor, iar partida va avea loc miercuri, 24 august, de la ora 21:45, în play-off-ul Ligii Campionilor.

MANCHESTER CITY-STEAUA. Dacă în meciul tur au fost învinşi cu scorul de 0-5, “roş-albaştrii” speră să nu se repete povestea şi la Manchester. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a vorbit despre întîlnirea ce va avea loc miercuri şi a dezvăluit că e pregătit să le ofere o şansă jucătorilor care nu au evoluat foarte mult în tricoul “roş-albastru”.

“Rezultatul din primul meci e clar că nu mai putem să-l întoarcem, dar nici nu vreau să mergem să ne facem de rîs. Cu siguranţă în această partidă vor apărea fotbalişti care n-au jucat pînă acum, trebuie să le dăm şi lor şansa să joace. Cu toate acestea, îmi doresc un rezultat pozitiv la acest meci din Liga Campionilor”, a spus Reghecampf.

Steaua va pleca marţi spre Manchester, acolo unde va juca împotriva celor de la City, miercuri, ora 21:45.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×