Sport

Manchester City vrea să dea lovitura pe piața transferurilor! Sumă impresionantă pentru Harry Kane și Jack Grealish

Manchester City pregătește cea mai mare lovitură pe piața transferurilor. Clubul englez e pregătit să plătească sume coloseale pentru a îi aduce pe cei doi.
16.07.2021 | 12:59
Manchester City vrea sa dea lovitura pe piata transferurilor Suma impresionanta pentru Harry Kane si Jack Grealish
ADVERTISEMENT

Manchester City îi vrea cu disperare pe Jack Grealish și Harry Kane, iar “cetăţenii” sunt dispuşi să plătească sume uriașe pentru aducerea celor doi pe Etihad. Pentru prețul corect se așteaptă ca atât Spurs, cât și Aston Villa, să își lase cele două superstaruri să se ducă la Manchester City.

The Athletic anunţă că echipa antrenată de Pep Guardiloa pregătește o campania uriașă de transferuri, unde vor avea loc multe schimbări, cu unii jucători care vor veni la City și alţii care vor pleca.

ADVERTISEMENT

Manchester City e dispusă să plătească 400 de milioane de euro pentru cei doi

Manchester City se așteaptă ca aceasta periodă de mercato să nu fie deloc ușoară și nici foarte ieftină. Costul estimat pentru aducerea lui Harry Kane și Jack Grealish la echipa este undeva aproape de 400 de milioane de euro. Cota atacantului lui Spurs este 215 de milioane de euro, iar prețul revelației celor de Aston Villa este undeva la 175 de milioane de euro.

Desigur că nimeni nu se așteaptă ca la final City să aibă o gaură în buget de aproape de 400 de milioane. Echipa din Manchester e pregătită să lase câteva nume mari să plece în acesta vară, tocmai ca să poată să își aducă principalele ținte.

ADVERTISEMENT

Una e să ai bani și alta e să îi poți cheltui corect, iar City se descurcă foarte bine la asta. Ținta lor cea mai mare rămâne Harry Kane, Pep Guardiola dorindu-l insistent pe atacantul englez, mai ales după plecarea lui Sergio Aguero la finalul sezonului trecut. În ciuda faptului ca Harry Kane este dorit insistent de campioana Angliei, patronul lui Tottenham, Daniel Levy, își dorește si mai mult să-l țină la Spurs.

Tottenham și Manchester City, în luptă directă pentru Harry Kane

Lupta pe care cei doi granzi ai Angliei o vor da pentru semnătura lui Harry Kane o să fie una dificilă, mai ales pentru City deoarece patronul echipei londoneze este dispus să refuze orice ofertă venită de la City fie ea cât de mare. Trebuie o decizie luată rapid de conducerea de pe Etihad, dacă vor să meargă până în „pânzele albe” pentru atacantul englez sau vor renunța pentru un moment la el.

ADVERTISEMENT

Cât despre Grealish, există încredere că negocierile nu vor dura mult și ca cele două tabere vor ajunge la un numitor comun cât mai repede, deși legăturile cu Aston Villa nu pot fi subestimate. Presa engleză susţine că există o clauză de reziliere în contractul lui Grealish, iar City este gata să o plătească pentru a-l aduce pe mijlocașul englez. Conform unor angațati ai campioanei Angliei, înțelegerea între cele două tabere ar urma să fie realizată cât de curând.

Jack Grealish nu știe unde va juca sezonul viitor

Aston Villa nu a oferit niciodată informații despre contractul lui Grealish, iar zvonurile din jurul lui Manchester City spun că echipa engleză a ajuns la un acord personal cu Jack Grealish, ceea ce este comun în această perioadă de transferuri și tocmai de aceea echipa lui Pep Guardiola este încrezătoare că lucrurile merg din ce în ce mai bine.

ADVERTISEMENT

Totuși în ciuda faptului ca jucătorul englez ar fi ajuns la un acord cu echipa de pe Etihad, câteva surse apropiate lui Grealish spun că acesta ar fi semnat un nou contract cu Aston Villa. Totodată Villa le-a spus noilor jucători semnați că vor juca alături de starul Angliei și nu că îl vor înlocui.

În momentul de față, Grealish este în vacanță, iar viitorul său este în mâna reprezentanților lui și dacă acesta decidă să rămână pe Villa Park, situația va lua o întorsătură la care nimeni nu se aștepta, multă lume dându-l deja la City.

Ambii jucători și-au exprimat dorința de a juca în Champions League și de a câștiga campionatul, iar echipa lui Guardiola pare a fi singura echipă care poate realiza „dubla”. Astfel, Jack Grealish şi Harry Kane ar putea să fie atraşi de acest proiect.

ADVERTISEMENT