Sport

Manchester City vrea să detoneze bomba: șeicul Mansour face totul pentru transferul lui Mbappe

Kylian Mbappe, atacantul dorit de Real Madrid, ar putea ajunge în Premier League, la Manchester City. Finanțatorul Mansour bin Zayed Al Nahyan a pus ochii pe fotbalistul de 22 de ani.
24.09.2021 | 23:57
Manchester City vrea sa detoneze bomba seicul Mansour face totul pentru transferul lui Mbappe
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai talentați tineri atacanți din fotbalul mondial și, până de curând, ținta numărul unu pentru Real Madrid.

Între timp, finanțatorul campioane Angliei, Manchester City, le-a transmis angajaților clubului să facă tot ce este posibil ca fotbalistul de 22 de ani să ajungă pe Etihad Stadium.

ADVERTISEMENT

PSG a refuza două oferte de la Real Madrid, Manchester City l-ar putea achiziționat low cost

Nu doar oficialii lui Real Madrid și-au arătat interesul pentru Kylian Mbappe. Și fotbalistul a recunoscut în repetate rânduri că își dorește să-și continue cariera la gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Madrilenii au făcut două oferte celor de la PSG pentru un eventual transfer al fotbalistului, dar oficialii de pe Parc des Princes le-au refuzat.

ADVERTISEMENT

Parizienii speră să-l convingă pe Kylian Mbappe să-și prelungească angajamentul cu vicecampioana Franței și i-au pregătit un contract greu de refuzat.

Atacantul, campion mondial cu Franța în 2018, a respins până acum mai multe oferte de prelungire a contractului, iar Manchester City încearcă să profite de situație și să-l achiziționeze încă din ianuarie când se va deschide următoarea fereastră de transferuri.

ADVERTISEMENT

Cum actualul angajament a lui Mbappe cu PSG expiră pe 30 iunie 2022, o ofertă a celor de la Manchester City, chiar la un nivel low cost, ar putea fi acceptată de PSG pentru a nu-l pierde gratis pe jucătorul care i-a costat 145 de milioane de euro în 2018.

De ce este o prioritate Mbappe pentru Manchester City

Eventuala achiziție a lui Kylian Mbappe ar putea rezolva o mare problemă cu care se confruntă managerul ”cetățenilor”, Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

În acest moment, campioana Angliei joacă fără un vârf de careu după plecarea lui Sergio Aguero la Barcelona, în această vară. City a încercat să-l transfere pe căpitanul Angliei, Harry Kane.

Afacerea a căzut din cauza prețului solicitat de Tottenham, aproximativ 150 de milioane de lire sterline. Deși Guardiola a declarat că este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, șeicul Mansour este de altă părere.

Acesta vrea să-l transfere pe Kylian Mbappe și este dispus să ofere bonusuri importante pentru a-l convinge pe fotbalist să accepte mutarea la campioana Angliei.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Chelsea – Manchester City: 1,90 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT