ADVERTISEMENT
Fotbal international

Manchester City vrea un jucător de la o semifinalistă a Ligii Campionilor. Oferă o sumă impresionantă

Autor: Gabriela Gheorghe | 13.09.2020 | 10:25
Manchester City vrea un jucător de la o semifinalistă a Ligii Campionilor. Oferă o sumă impresionantă
Manchester City este dipsusă să ofere 60 de milioane de euro pentru Dayot Upamecano. Sursă foto: Hepta.

Manchester City nu mai vrea să-l transfere pe Koulibaly, după ce conducerea lui Napoli nu a fost de acord cu ultima ofertă. Englezii sunt destul de aproape de a-l lua pe francezul Dayot Upamecano, de la RB Leipzig, conform celor de la Gazzetta dello Sport.

ADVERTISEMENT

Manchester City a priceput că apărarea este foarte importantă, Liverpool a reușit să se impună în Liga Campionilor și în Premier League după ce i-a adus pe Van Dijk și Alisson.

Pep Guardiola a băgat mulți bani în transferurile de jucători defensivi, dar fotbaliștii luați nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Până acum, echipa de pe Etihad l-a transferat pe Ake de la Bournemouth pentru care a dat 45 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Câți bani vrea Napoli pentru Koulibaly?

Tratativele pentru Koulibaly au fost îngreunate și de faptul că este un jucător de picior stâng și e greu să joace în aceeași formație cu Laporte. Fostul fotbalist e o variantă pentru jucătorul din Franța, care se accidentează des, deci în acest moment e nevoie de un apărător central de picior drept.

Transferul lui Koulibaly a picat după ce Manchester City a oferit doar 60 de milioane de euro, iar Napoli vrea cu 15 milioane mai mult.

ADVERTISEMENT

În timp ce englezii au dorit să-l transfere pe apărătorul central, De Laurentiis, președintele echipei, a spus că tratativele au fost dificile din cauza resentimentului formației engleze față de ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani.

“Cum putem avea o negociere normală și calmă cu Manchester City pentru a-l vinde pe Koulibaly? Ei nu vor vorbi direct cu noi din cauza acordului pentru Jorginho de acum doi ani”, a spus De Lautrentiis, potrivit Sky Sport Italia.

ADVERTISEMENT

Manchester City oferă o sumă imprsionantă pentru Dayot Upamecano

Dayot Upamecano de la RB Leipzig este dorit de Pep Guardiola, însă germanii nu ar vrea să se despartă de el în acest moment. Tehnicianul englezilor știe că fotbalistul are în vara anului viitor o clauză în contract potrivit căreia o poate părăsi pe echipa din Germania pentru 50 de milioane de euro, dar antrenorul nu vrea să stea până atunci.

Francezul de 21 de ani a fost cel mai bun jucător al nemților în meciul cu Atletico Madrid, care a dus-o pe RB Leipzig până în penultimul act al Ligii Campionilor. Jucătorul este dorit și de Manchester United și Arsenal. 60 de milioane de euro vrea Manchester City să plătească pentru francez.

ADVERTISEMENT
  • 45.000.000 de milioane de euro este valoarea lui Dayot Upamecano pe transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!