Sport

„Manchester is blue!” Imagini fabuloase cu Etihad Stadium la semifinala Manchester City – Real Madrid din Champions League. Video

Imagini fabuloase de pe Etihad Stadium la returul semifinalei Manchester City - Real Madrid din Liga Campionilor. Coregrafie impresionantă a gazdelor.
17.05.2023 | 22:36
Imagini fabuloase de pe Etihad Stadium la duelul Manchester City - Real Madrid din Liga Campionilor. Foto: Twitter - @Manchester City.
ADVERTISEMENT

Manchester City caută calificarea în finala UEFA Champions League, unde așteaptă deja Inter. După 1-1 pe Santiago Bernabeu, formația antrenată de Pep Guardiola a primit vizita lui Real Madrid pe Etihad Stadium. Atmosfera creată de fanii „Cetățenilor” a fost una de poveste.

„Manchester is blue!” Imagini fabuloase de pe Etihad Stadium la semifinala lui City cu Real Madrid

Manchester City caută să prelungească seria celor de 22 de meciuri fără înfrângere chiar în fața celor de la Real Madrid. Mai mult decât atât, echipa antrenată de Pep Guardiola are de luat o revanșă după ce în sezonul trecut a fost eliminată de „galactici” în aceeași fază a competiției.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Manchester City au luat cu asalt Etihad Stadium, iar imaginile surprinse în jurul arenei înaintea fluierului de start al lui Szymon Marciniak sunt de-a dreptul spectaculoase. Mai mult decât atât, suporterii lui Manchester City au realizat o coregrafie impresionantă cu mesajul „City”.

City

Fanii s-au înghesuit și în jurul stadionului Etihad Stadium, iar jucătorii lui Manchester City au avut parte de o primire grandioasă. În meciul tur, din Spania, Vinicius Jr. a înscris pentru „galactici”, în timp ce pentru echipa din Premier League a punctat Kevin De Bruyne.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti nu l-a titularizat pe Rudiger în Manchester City – Real Madrid

Rio Ferdinand, fostul mare fundaș al lui Manchester United, a rămas surprins de decizia lui Carlo Ancelotti de a nu-l titulariza în centrul defensivei pe Antonio Rudiger. Fundașul neamț s-a remarcat în meciul tur când l-a ținut sub control pe Erling Haaland.

Eder Militao i-a luat locul lui Antonio Rudiger, iar Rio Ferdinand este de părere că schimbarea din echipa de start ar putea să-l coste pe antrenorul italian. „Sunt surprins că Ancelotti nu l-a titularizat pe Rudiger.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc așa: ‘e vreun fundaș care s-a descurcat mai bine în fața lui Haaland în acest sezon?’. E o decizie importantă, riscantă”, a declarat Rio Ferdinand, potrivit presei britanice.

Carlo Ancelotti a intrat în istoria UEFA Champions League după Manchester City – Real Madrid

Carlo Ancelotti a reușit un record absolut odată cu partida Manchester City – Real Madrid în returul semifinalelor Ligii Campionilor. Italianul a devenit antrenorul cu cele mai multe mai multe meciuri în istoria UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Antrenorul italian l-a depășit pe Sir Alex Ferguson după ce a ajuns la un total de 191 de meciuri pe bancă în cea mai tare competiție inter-cluburi din Europa. Fostul mare antrenor al lui Manchester United a adunat 190 de partide în Liga Campionilor. Arsene Wenger completează podiumul.

ADVERTISEMENT