Fotbal international

Stare de urgență la Manchester United înaintea returului de la Paris. Solskjaer nu poate conta pe 10 jucători!

04.03.2019 | 14:46
Stare de urgenta la Manchester United inaintea returului de la Paris Solskjaer nu poate conta pe 10 jucatori

Este adevărată stare de urgență la Manchester United înaintea returului de la Paris, de miercuri, 6 martie, din optimile Champions League. Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer va avea mari probleme pentru a alcătui un unsprezece competitiv, ca urmare a faptului că nu poate conta pe aportul a nu mai puțin de 10 jucători, o cifră care transformă vestiarul diavolilor în spital de campanie!

Manchester United, 10 absenți pentru returul cu PSG!

Manchester United merge la returul dublei din optimi cu PSG dintr-o situație aproape fără ieșire. Este condusă la scorul general cu 2-0, după ce a suferit singurul eșec din era Solskjaer pe teren propriu în prima manșă, iar la acest handicap foarte mare se adaugă acum faptul că antrenorul norvegian îl are pe francezul Paul Pogba suspendat pentru eliminarea din tur și numărul celor accidentați este de nouă.

Nu fac deplasarea la Paris din rațiuni de ordin medical jucători care ar fi putut fi de mare folos pe Parcs des Princes. Pe lista celor care au declarat forfait se află ecuadorianul Antonio Valencia, italianul Matteo Darmian și Phil Jones, toți trei din sistemul defensiv, Juan Mata, Nemanja Matic, Jess Lingard și Ander Herrera din compartimentul median, Alexis Sanchez și destul de probabil Anthony Martial, cu probleme la inghinali, dar la acesta di urmă medicii încă mai speră că îl pot recupera.

Manchester United. Și Anthony Martial e KO cu probleme la inghinali
Manchester United. Și Anthony Martial e KO cu probleme la inghinali

Solskjaer, vinovat că a cerut jucătorilor să alerge mai mult în timpul meciurilor

În centrul ciclonului a intrat însă antrenorul norvegian, pentru faptul că spre deosebire de perioada Jose Mourinho jucătorilor li s-a cerut să alerge mult mai mult, iar numărul kilometrilor parcurși pe durata partidei a crescut și la fel numărul sprinturilor. Jucătorii par a nu fi încă adaptați pe deplin la noile cerințe și așa sa-a ajuns la acea primă repriză de coșmar cu Liverpool, când s-au făcut trei înlocuiri, Herrera, Lingard și Mata fiind KO.

Solskjaer admite că este foarte posibil ca așa să stea lucrurile, dar el spune că dacă vrei să fii Manchester United trebuie să îți domini adversarul la toate capitolele, inclusiv în plan fizic. Problema este că trebuie timp pentru ca ritmul biologic al fotbaliștilor săi se plieze pe cerințele antrenorului, dar până atunci e destul de probabil să mai apară și alte probleme cu accidentările.