Vedetă de Old Trafford riscă puşcăria! Vezi pentru ce este acuzat Herrera

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
08/02/2018, 18:42
Vedetă de Old Trafford riscă puşcăria! Vezi pentru ce este acuzat Herrera GALERIE FOTO

Unul dintre jucătorii de bază din compartimentul median de la Manchester United, spaniolul Ander Herrera, se află într-o situaţie delicată şi riscă până la a ajunge în spatele gratiilor, dacă justiţia îl va găsi vinovat.

Povestea nu se referă la actuala perioadă, de pe Old Trafford, nici la fostul loc de muncă, Athletic Bilbao. Este mai veche, mai precis de acum şapte ani, pe vremea când Herrera îmbrăca tricoul unei echipe ce acum se zbate în liga secundă, Real Zaragoza. Herrera a participat la meciul Zaragoza – Levante, meci foarte important pentru gazde, aflate în hora retrogradării, la luptă cu Deportivo La Coruna.

Jucătorul lui Manchester United evolua la Zaragoza

Meciul a fost câştigat cu 2-1 de către Zaragoza, care astfel s-a salvat în acel sezon, însă justiţia anchetează modul ciudat în care mai mulţi jucători de la Zaragoza, printre care şi Herrera, au primit, inexplicabil, deşi echipa avusese un sezon prost, nişte prime, pe care apoi le-au înnapoiat conducerii şi de acolo banii ar fi ajuns la cei de la Levante.

Nu mai puţin de 30 de jucători sunt anchetaţi pentru acel final de sezon, considerat trucat, de către justiţia din Spania, care prevede că dacă vor fi găsiţi vinovaţi jucătorii şi conducătorii implicaţi vor merge la închisoare, pe termene între şase luni şi patru ani.

Închide ×