Sport

Manchester United anunță ”revoluția” după eșecul 0-4 cu Liverpool. Ce vedete mondiale ar putea evolua din vară pe Old Trafford

Spulberată de Liverpool, 4-0 într-un meci restant din etapa a 30-a din Premier League, Manchester United se reconfigurează. Nu mai puțin de 10 jucători sunt vizați de un transfer pe Old Trafford.
20.04.2022 | 10:35
Manchester United anunta revolutia dupa esecul 04 cu Liverpool Ce vedete mondiale ar putea evolua din vara pe Old Trafford
ADVERTISEMENT

Manchester United pierde teren în lupta pentru accederea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor și finanțatorii clubului anunță o vară incendiară pe piața transferurilor. Vedete mondiale sunt așteptate pe Old Trafford.

Viitorul antrenor al ”diavolilor” din Manchester a alcătuit lista de transferuri

Manchester United a fost spulberată de Liverpool, scor 0-4, într-un meci restant din etapa a 30-a din campionatul Angliei. Eșecul o îndepărtează și mai mult pe trupa de pe Old Trafford de locurile ce duc în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Imediat după umilința de pe Anfield, oficialii ”diavolilor” din Manchester au anunțat că echipa va trece printr-un amplu proces de reconfigurare. Încă în funcție, germanul Ralf Rangnik a confirmat că sunt vizați pentru un transfer o serie de jucători uriași.

”Va fi o reconstrucție aici. 6, 7, poate 10 noi jucători vor veni”, a spus Rangnik, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT

Reconstrucția nu vizează doar lotul de jucători, ci și banca tehnică a celor de la Manchester United. Olandezul Erik Ten Hag de la Ajax Amsterdam este viitorul manager al ”diavolilor”.

Conform presei din Regatul Unit, batavul a creionat lista de achiziții, iar pe aceasta se află jucători unul și unul în frunte cu căpitanul naționale Angliei, Harry Kane (Tottenham).

ADVERTISEMENT

Darwin Nunez de la Benfica, căpitanul lui West Ham United, Declan Rice, Kalvin Phillips (Leeds), Ruben Neves (Wolves), Yves Bissouma (Brighton), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) și Aurelien Tchouameni (Monaco) sunt celelalte ținte ale viitorului manager.

Erik Ten Hag va fi numit manager până la sfârșitul acestei săptămâni

Interimarul Ralf Rangnik își va încheia oficial mandatul pe banca lui Manchester United în această săptămână când va fi oficializată numirea lui Erik Ten Hag.

ADVERTISEMENT

Între tehnicianul olandez și administratorii clubului din Manchester există de mai multă vreme un acord, însă Ten Hag a cerut să fie lăsat să o conducă pe Ajax în finala Cupei Olandei, pierdută de ”lăncieri” în fața celor de la PSV Eindhoven.

Potrivit The Guardian, Ten Hag va semna în aceste zile contractul ce se va întinde pe o perioadă de trei ani, cu opțiune de prelungire. Germanul Ralf Rangnik va rămâne și el în structura lui Man United și se va ocupa de transferurile ”diavolilor”.

ADVERTISEMENT
Tags: