Manchester United are nevoie de întăriri! Cum se descurcă țintele lui Solsjkaer în competițiile de fantasy foootball

03.04.2019 | 13:47
Manchester United are nevoie de intariri Cum se descurca tintele lui Solsjkaer in competitiile de fantasy foootball

Acum că Ole Gunnar Solsjkaer a fost instaurat în mod oficial drept manager full-time al lui Manchester United, norvegianul este nevoit să evalueze în mod serios situația echipei. Cu £200 milioane de cheltuială la dispoziție și dezamăgirea a două înfrângeri succesive împotriva lui Wolverhampton, monitorizarea pieței transferuruilor devine prioritatea lui Ollie.

Acestea, conform zvonurilor, sunt țintele principale ale Diavolilor Roșii. Dar, cum au fost evoluați în carnetul lor de note fantasy football?

Gareth Bale (Real Madrid)

Prestațiile nici unui alt jucător din lotul lui Real nu au născut atâtea controverse precum cele ale lui Bale. Golul galazului a adus victoria Los Blancos în finala UCL de anul trecut. Însă, colegii săi nu îl simpatizează. A marcat aproape 150 de goluri pentur Real. Suporterii echipei îl fluieră în mod regulat.

Anul acesta, Bale nu s-a dovedit tocmai un înlocuitor pe măsura lui Cristiano Ronaldo. A obținut 638.54 de puncte în cadrul FootballCoin. Ce înseamnă asta? Bale a fost mai puțin util echipei decât Benzema, dar puțin mai mult decât Asensio. Nu tcomai coordonate îmbucurătoare.

Conform Don Balon, transferul în EPL este ca și realizat. Dar, având în vedere prestațiile sale recente și suma mare de transfer (aprox. €120m), United își asumă un risc considerabil.

Jadon Sancho (Borussia Dortmund)

Scouterii lui United nu sunt singurii care l-au monitorizat pe englez în acest sezon. Real Madrid și Paris Saint-Germain se anunță și ele interesate de internaționalul englez.

Însă, Sancho ar prefera reîntoarcerea în fotbalul britranic din postura de învingător. În 2017 tânărul a luat decizia curajoasă de a cere să fie împrumutat de Manchester City în Germania.

În Bundesliga este unul dintre cei mai în formă fotbaliști. Are 913 puncte în FootballCoin,  un scor mai bun decât al oricărui coleg de al său de la Dortmund. United ar face o afacere grozavă să grăbească transferul lui Alexis Sanchez, o amintire dureroasă a regimului Mourinho, și să îl transfere pe Sancho.

Raphael Varane (Real Madrid)

Defensiva se dovedește călcâiul lui Ahile pentru United. Nici o altă echipă din Big Six nu are parte de un grup de jucători mai puțin competenți în apărare.

Autogolul lui Chris Smalling din ultima partidă a fost încă o dovadă a acestui fapt.

Patronii lui United vor trebui să caute adânc în buzunare pentru aducerea lui Varane. Prețul plătit pentru transferul apărătorului de 25 de ani ar reprezenta un nou record pentru club. În FootballCoin, francezul a obținut 684 de puncte în acest sezon. Sigur, alți fundași din La Liga au punctat mai bine. Însă, aducerea unui cuadruplu câștigător UCL, campion mondial cu Franța în 2018, ar arăta întențiile serioase ale clubului.

Kalidou Koulibaly (Napoli)

Dacă transferul lui Varane nu va putea fi realizat, United se va reorienta, cel mai probabil, pentru Koulibaly. Fundașul de 27 de ani a fost vital pentru succesul lui Napoli în ultimii ani, iar clubul italian nu va fi dornic să se despartă de senegalez. 724 de puncte a acumulat în FootballCoin, fiind astfel unul dintre primii 10 cei mai valoroși apărători din Serie A.

Conform ultimilor declarații ale lui Koulibaly, apărătorul pare dornic să caute o nouă provocare. Mutarea în Premier League ar putea reprezenta pasul înainte de care are nevoie.

Manchester United și țintele clubului de pe piața transferurilor sunt prezenți în competițiile FootballCoin. Înscrie-ți echipele, testează-ți abilitățile și câștigă premiile exprimate în criptomoneda XFC.

Autor: Eduard Bănulescu