Fotbal international

Manchester United are un nou număr 10! Cine îi urmează lui Van Nistelrooy, Rooney şi Zlatan

05.08.2018 | 22:58
Manchester United are un nou numar 10 Cine ii urmeaza lui Van Nistelrooy Rooney si Zlatan
ADVERTISEMENT

Manchester United are un  nou număr 10 după plecarea lui Zlatan Ibrahimovic! Legendarul număr purtat în trecut de jucători precum Ruud Van Nistelrooy sau Wayne Rooney a fost preluat pentru sezonul 2018-2019 de către Marcus Rashford, cel care s-a întors din vacanţa prelungită în urma participării la Campionatul Mondial 2018.

Manchester United are un nou număr 10! Cine îi urmează Rooney şi Zlatan
Manchester United are un nou număr 10! Cine îi urmează Rooney şi Zlatan

Tânărul internaţional englez a îmbrăcat tricoul cu numărul zece în partida amicală disputată de Manchester United împotriva celor de la Bayern Munchen, într-o partidă disputată pe Allianz Arena. Rashford, 20 de ani, a debutat în noul sezon pentru trupa de pe Old Trafford după ce a ratat participare la turneul amical disputat în Statele Unite ale Americii din cauza participării la turneul final.

ADVERTISEMENT

Manchester United are un nou număr 10

Marcus Rashford, cel care a debutat cu gol la doar 17 ani în tricoul lui Manchester United, preia astfel un număr extrem de important în istoria clubului de pe Old Trafford. Puştiul englez va purta în noul sezon tricoul pe care l-au mai avut printre alţii şi Teddy Sheringham sau Roy Keane. Jucătorul lui Jose Mourinho  a debutat în stagiunea 2016-2017 în tricoul cu numărul 39, iar mai târziu a trecut la echipamentul cu numărul 19.

Fanii lui Manchester United au avut o reacţie de bucurie pe reţele de socializare în momentul în care au observat cine este noul numărul zece al echipei. În lipsa unui anunţ oficial făcut de către club, fanii speră că îşi vor putea achiziţiona în curând tricourile cu numărul zece cu numele lui Marcus Rashford.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că la Manchester United a prind destule meciuri în ultimul sezon, Marcus Rashford a bifat doar 221 de minute la turneul final din Rusia. Aripa de pe Old Trafford are însă deja 24 de selecţii şi 3 goluri înscrie pentru selecţionata britanică. Fotbalistul a profitat la maxim de timpul care i-a mai rămas la dispoziție înainte de începerea unui nou sezon de Premier League. A plecat în Barbados alături de frumoasa Lucia Loi. Cei doi s-au plimbat pe ski-jet în apele limpezi precum cristalul, înainte de întoarcerea la echipa de club.

Marcus Rashford a reuşit la doar 19 ani să marcheze la debut în şapte competiţii diferite după golul înscris în poarta elveţienilor de la Basel în Europa League. Fotbalistul englez a impresionat în 2015, la doar 17 ani, într-un joc cu Midtjylland în care marcat de două ori, performanța reușită câteva zile mai târziu și la primul meci în Premier League, într-un meci câștigat, 3-2, împotriva contra celor de la Arsenal pe teren propriu. Rashford a marcat la debut în Cupa Ligii Angliei împotriva lui Northampton, performanță pe care a reușit-o și la naționala de tineret a Angliei, dar și la echipa de seniori într-o partidă amicală disputată cu Australia.

ADVERTISEMENT
Marcus Rashford este un produs 100% al celor de la Manchester United şi a bifat la doar 20 de ani peste 120 de partide în tricoul echipei lui Jose Mourinho. Englezul se poate lăuda deja cu 34 de goluri înscrie pentru echipa de pe Old Trafford şi patru trofee cu echipa de seniori a clubului. Rashford are în palmares Europa League, Cupa Angliei, Cupa Ligii şi Supercupa Angliei.