Premier League

Manchester United – Arsenal 2-2 în Premier League. Meci nebun pe Old Trafford, lui Mourinho i-a trecut glonțul pe la ureche! Video

05.12.2018 | 23:30
Manchester United  Arsenal 22 in Premier League Meci nebun pe Old Trafford lui Mourinho ia trecut glontul pe la ureche Video

Manchester United a reușit să scoată o remiză, 2-2, acasă cu Arsenal. Cu Paul Pogba lăsat pe bancă de Jose Mourinho, United a avut un început de meci slab și a fost condusă, după reușita lui Mustafi din minutul 26, în care apărarea lui United a fost surprinsă. A egalat Martial după la 4 minute. După pauză gazdele au fost din nou conduse prin reușita lui Lacazette, dar Lingard a egalat însă după numai câteva secunde și i-a salvat probabil scaunul lui Jose Mourinho, cel puțin pentru moment.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE 21:10 / Se știu echipele de start! Paul Pogba a fost lăsat pe bancă de Jose Mourinho!


După 14 etape parcurse din actuala stagiune, Manchester United este abia pe locul 8 în clasamentul din Premier League, cu 22 de puncte, la egalitate cu Everton, care are un golaveraj superior, în timp ce Arsenal e pe 4 datorită victoriei cu Tottenham. Trupa lui Unai Emery are 30 de puncte și este la egalitate cu Tottenham, care e pe 5, fiind dezavantajată de golaveraj.

Manchester United – Arsenal Live Stream Online pe Eurosport

Mesut Ozil ar putea fi din nou absent din lotul lui Arsenal în partida de miercuri, însă “tunarii” sunt oricum pe val, având un moral bun după o serie de rezultate pozitive. Diferența în clasament față de echipa de pe Old Trafford este de 8 puncte, iar antrenorul Jose Mourinho a declarat după ultimul meci că este nevoie de o minune ca Manchester United să prindă un loc de Champions League la finalul acestui sezon. Ulterior, portughezul a revenit și a spus că este nevoie doar de o serie de rezultate pozitive, care ar putea începe chiar din meciul cu Arsenal. Partida Manchester United – Arsenal este transmisă în direct pe Eurosport miercuri, de la ora 22.00.

Manchester United – Arsenal LIVE STREAM ONLINE TV Premier League pe FANATIK.RO

Iubitorii fotbalului care vor să urmărească partida online o pot face accesând site-ul FANATIK.RO. Manchester United nu a pierdut niciunul din ultimele 11 meciuri jucate acasă împotriva lui Arsenal, în timp ce “tunarii” au pierdut ambele confruntări cu “diavolii” în sezonul precedent. Echipa antrenată de Unai Emery a marcat mai mult de un gol doar în 3 din ultimele 39 de meciuri jucate în deplasare, dar Manchester United a primit 23 de goluri în 14 meciuri în acest sezon. Se anunță un meci spectaculos, între 2 echipe care se vor lupta pentru victorie până în ultimul minut.