Sport

Manchester United – Brighton 2-1 în Premier League. Tottenham se salvează la ultima fază. Video

20.01.2019 | 19:49
Manchester United  Brighton 21 in Premier League Tottenham se salveaza la ultima faza Video

Meciul Manchester United – Brighton s-a disputat în etapa a 23-a din Premier League. Gazdele au dominat jocul și s-au impus cu 2-1 într-o partidă în care atacantul român a Florin Andone a fost introdus pe teren la mijlocul reprizei secunde. Un meci spectaculos a avut loc și pe Anfield Road, acolo unde Liverpool a trecut greu de Crystal Palace cu 4-3. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 19:50 / Tottenham Hotspur a învins cu greu în deplasare pe Fulham, scor 2-1. Gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Llorente, dar oaspeții au egalat prin Dele Alli. Golul victoriei lui Spurs a venit la ultima fază și a fost înscris de Winks.


UPDATE, 20 ianuarie, ora 17:25 / Manchester City a învins fără probleme în deplasare pe Huddersfield cu scorul de 3-0. Golurile ”cetățenilor” au fost marcate de Danilor, Sterling și Sane. În urma acestei victorii, trupa lui Pep Guardiola a revenit la patru puncte în urma liderului FC Liverpool.


Final de meci. Manchester United a învins Brighton, iar managerul Ole Gunnar Solskjaer a ajuns la șapte victorii din tot atâtea meciuri pe banca tehnică a diavolilor. Toate rezumatele meciurilor din această etapă le găsiți aici.

Liverpool – Crystal Palace 4-3 (Salah47, 75, Firmino 53, Mane 90+3 / Townsend 34, Tomkins 65, Meyer 90+5)

Wolverhamton – Leicester 4-3 (Jota 4, 64, 90+3, Bennett 12 / Gray 47, Coady 51 autogol, Morgan 87)

Bournemouth – West Ham 2-0 (Wilson 53, King 90+1)

Newcastle – Cardiff 3-0 (Schar 24, 63, Perez 90+3)

Southampton – Everton 2-1 (Ward-Prowse 50, Digne 64 autogol / Sigurdsson 90+1)

Watford – Burnley 0-0


UPDATE, ora 16:40 / Se știu echipele de start.


Înaintea acestui joc Manchester United ocupă locul 6, cu 41 de puncte și a reușit să o egaleze la număr de puncte pe Arsenal, care e a cincea numai datorită golaverajului superior. Brighton e pe poziția a 13-a, cu 26 de puncte, la opt lungimi în fața primului loc retrogradabil, ocupat de Newcastle. De la venirea pe bancă a norvegianului Ole Gunnar Solskjaer pe 18 decembrie United a renăscut, obținând șase victorii din tot atâtea meciuri, ceea ce i-a permis să ajungă acum la șase puncte distanță de locul 4, Chelsea.

Manchester United – Brighton Live Stream Online la Eurosport 1

Partida Manchester United – Brighton se joacă sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 17:00, pe stadionul Old Trafford, în cadrul etapei a 23-a din Premier League. Meciul va fi transmis în direct și în exclusivtate în România pe programul Eurosport 1. Puteți urmări desfășurarea evenimentelor din meciul de la Manchester, în format LIVE VIDEO, intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Premier League LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

În vederea acestei partide, al șaptelea val pentru fostul atacant al “diavolilor”, norvegianul Solskjaer, United a mai recuperat din rândul jucătorilor aflați la infirmierie. A mai rămas indisponibil sută la sută doar fundașul argentinian Marcos Rojo, în timp ce Smalling și chilianul Alexis Sanchez sunt incerți, urmând ca staful medical să decidă asupra prezenței lor în ziua meciului.

Manchester United - Brighton. Va fi un meci foarte greu pentru Florin Andone și colegii lui
Manchester United – Brighton. Va fi un meci foarte greu pentru Florin Andone și colegii lui

La casele de pariuri Manchester United are o cotă de 1,30 la victorie, cea mai mică de până acum din acest sezon, ținând cont de rezultatele slabe și de lipsa calității jocului sub comanda lui Jose Mourinho. Egalul a primit cota 5,50, iar o bombă, adică primul eșec din era Solskjaer are cotă 10,50. Total goluri over 2,5 are cotă mare, 1,80, ținând cont de zgârcenia la  capitolul eficacitate al alb-roșilor, care însă a dispărut odată cu venirea norvegianului pe bancă.