Fotbal international

Manchester United, buget de transferuri de 300 de milioane de euro la vară?! „Atât vor costa cei cinci jucători”

10.03.2019 | 18:57
Manchester United buget de transferuri de 300 de milioane de euro la vara Atat vor costa cei cinci jucatori

Manchester United traversează cea mai bună perioadă din ultimii ani cu Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnică, dar antrenorul este avertizat de fostul său coleg Garry Neville să aibă grijă cum își negociază termenii prelungirii contractului său.

Manchester United, buget de transferuri de 300 de milioane de euro la vară?!

Neville îl îndeamnă pe Solskjaer să solicite un buget de aproximativ 300 de milioane de euro pentru transferuri la vară, bani pe care United să-i cheltuie pe aducerea a cinci jucători. Manchester United s-a calificat de curând în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după o victorie dramatică împotriva lui PSG. Totodată, echipa  a urcat pe locul 3 în clasamentul din Premier League și în această rundă are șansa de a se apropia și mai mult de Tottenham, ocupanta locului 3, care a pierdut surprinzător la Southampton. Solskjaer a pierdut un singur meci de când a preluat-o pe United, turul cu PSG.

„Ole face o treabă incredibilă, dar trebuie să negocieze clar termenii contractului. Cred că are nevoie de un buget de transferuri de 200-250 de milioane de lire sterline. Are nevoie de trei fundași, de un mijlocaș și de un atacant. De cinci jucători are nevoie, iar ei vor costa aproximativ 250 de milioane de lire sterline, ținând cont de nivelul la care este Manchester United.

Nevilla vrea cinci jucatori la vara la Manchester United
Nevilla vrea cinci jucatori la vara la Manchester United

Obiectivul lui Manchester United trebuie să fie acela de a le prinde din urmă pe Manchester City și pe Liverpool, nu acela de a sta pe locul 4 cu Arsenal și cu Tottenham.  Cred că mai este mult de muncă. Trebuie să fie dur la negocieri, să le spună clar ce vrea și ce nu vrea sau ce buget de transferuri o să aibă. United are nevoie urgent de un fundaș central. Lindelof și Smalling fac o treabă grozavă, dar haideți să ne uităm la ce are City în axul central: Otamendi, Laporte, Stones, Kompany” – a spus Garry Neville.