Premier League

Manchester United, cel mai prost start de sezon din ultimii 20 de ani. Ole Gunnar Solskjaer e mult sub Mourinho: “Man United are f**cked!”

07.10.2019 | 11:44
Manchester United cel mai prost start de sezon din ultimii 20 de ani Ole Gunnar Solskjaer e mult sub Mourinho Man United are fcked
ADVERTISEMENT

Manchester United a pierdut în ultima etapă cu 1-o pe terenul lui Newcastle şi deşi ocupă locul 12 după trecerea primelor opt etape din acest sezon de Premier League se află la numai două puncte de primul loc retrogradabil, pe care se situează Everton! Este cel mai prost start de sezon din istoria diaviolilor roşii în ultimii 20 de ani.

Manchester United, cel mai prost start de sezon din ultimii 20 de ani

La fel de catastrofal a fost debutul în urmă cu două decenii şi echipa avea să parcurgă un campionat de coşmar, încheind pe locul 13. Suporterii lui United cer insistent demiterea antrenorului norvegian Ole Gunnar Solskjaer, care în 28 de meciuri de când se află la timona echipei are mai puţine puncte decât a făcut predecesorul său, portughezul Jose Mourinho în ultimele lui 28 de jocuri pe banca alb.-roşiilor.

ADVERTISEMENT

Ole Gunnar Solskjaer a fost instalat în decembrie 2018, după ce Jose Mourinho a fost înlăturat, existând şi multe dispute între tehnician şi jucători în vestiar, cea mai notorie fiind cu starul francez Paul Pogba. Pe 28 martie în acest an norvegianul a primit un contract pentru trei sezoane. În acest moment, de când a fost numit principal, United a jucat 16 mecuri şi a făcut doar 17 puncte (patru victorii, cinci egaluri, şapte eşecuri).

Manchester United. Norvegianul l-a înlocuit în decembrie 2018 pe Jose Mourinho

Solskjaer a făcut doar 17 puncte în 16 partide

Pentru Steve Bruce,  antrenorul coţofenelor, fost jucător ani de zile pe Old Trafford, este pentru prima dată după 23 de încercări când reuşeşte să îşi bată fosta echipă. Iar Matthew Longstaff, 19 ani şi 199 de zile este al doilea cel mai tânăr marcator debutant care îi înscrie lui United după Jermain Defoe pentru West Ham United în decembrie 2001, 19 ani şi 62 de zile.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Manchester United au ieşit la atac împotriva conducerii. Jose Mourinho a fost concediat pentru că a făcut doar 26 de puncte în ultimele lui 17 meciuri la United, acum Ole Gunnar Solskjaer are tot 17 meciuri, dar cu nouă puncte mai puţin reuşite decât portughezul, deci nu există decât o singură soluţie, mai ales că după pauza competiţională pe Old Trafford vine liderul cu punctaj maxim Liverpool.

Manchester United se află la doar două puncte de primul loc retrogradabil

Concluzia lui Alan Shearer

Fosta legendă a fotbalului englez, Alan Shearer a tras concluzia după ceea ce arată echipa lui Ole Gunnar Solskjaer în primul rând ca şi calitate a jocului şi apoi ca rezultate: “Manchester United este praf!”. Shearer admite că singura soluţie la acest moment este găsirea unui nou antrenor.

ADVERTISEMENT

Cotele pentru plecarea lui Ole Gunnar Solskjaer sunt în mare scădere după eşecul de la Newcastle. Au ajuns la 4-1, fiind al doilea antrenor pe lista celor care ar urma să fie primul dat afară. Primul rămâne Marco Silva de la Everton ,cotă 5-4, dar pe listă a apărut şi Mauricio Pochettino de la Tottenham, cotă 7-2!

Suporterii lui United sunt disperaţi şi îl cer pe antrenorul lui Spurs

Tocmai pe Pochettino îl vor fanii lui United, fiind preferat înaintea lui Massimiliano Allegri şi a lui Brendan Rodgers. Reţelele de socializare pe care se află suporterii diavolilor sunt pline de mesaje de îndepărtare imediată a noevegianului şi aducerea argentinianului: “De la Paris nu am mai câştigat un meci afară din 11, am obţinut doar două victorii în ultimele 13 jocuri şi calitatea jocului este atât de săracă încât singur Ole ar trebuie să aibă demnitatea şi să îşi prezinte demisia”.

ADVERTISEMENT